Дмитро Комаров дізнався шокуючу правду, як торговці органами заманюють своїх жертв у Непалі

Світ навиворіт. Україна

Ведучий 1+1 провів власне журналістське розслідування.

Поделиться:

Тревел-шоу «Світ навиворіт» на «1+1» б'є рекорди телепереглядуКоманда проекту «Світ навиворіт» дізналася, як індійська мафія незаконно змушує бідне непальське населення продавати свої органи, перетворюючи чоловіків і жінок на інвалідів.

Унікальний сюжет про те, як торговці органами заманюють своїх жертв, дивіться сьогодні о 22.00 на 1+1.

Крім того, в новому випуску програми Дмитро Комаров побуває в будинку українця, який змінив хід історії Непалу, – одесита Бориса Лисаневича. Чоловік не лише допоміг здійснити державний переворот в Непалі, а й посприяв тому, що країна вперше відкрила кордони для міжнародного туризму.

Як жив легендарний українець, який товаришував з непальськими королями, і які антикварні скарби досі зберігаються в його вітальні, Дмитро Комаров покаже сьогодні ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів про своє перше кохання

Одним з важливих пунктів експедиції в Непалі для команди проекту «Світ навиворіт» стало закрите королівство Мустанг. Всього 1000 туристів на рік можуть відвідати його, якщо завчасно отримають спеціальний дозвіл. Команді проекту вдалося стати одними з небагатьох щасливчиків. Проте перша спроба дістатися до гірського королівства була невдалою.

Нагадаємо, катастрофа літака, на якому Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв повинні були літати, змусило команду змінити свої плани.

Чи буде вдалою друга спроба команди проекту дістатися Мустангу, як жив одесит, який відкрив кордони Непалу для туристів, і якими методами торговці органами заманюють своїх жертв, дивіться сьогодні о 22:00.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров розповів, що допомагає жінкам знайти багатого чоловіка.

Новости по теме