Дмитро Комаров ледве не потрапив під колеса автомобіля

Світ навиворіт. Україна

Ведучий 1+1 дивом врятувався під час екстреного гальмування на мотоциклі.

Поделиться:

Після подорожі до Непалу Дмитро Комаров захотів завести слонаВедучий програми «Світ навиворіт» екстремал-мандрівник Дмитро Комаров любить інколи покататися на своєму мотоциклі. Проте остання його поїздка ледве не закінчилася трагічно.

За словами Дмитра Комарова, він не часто їздить на своєму байку. Ведучий 1+1 живе за містом і повертається додому о 2-3 годині ночі, тому йому некомфортно користуватися мотоциклом.

Днями Дмитро Комаров виїхав на мотоциклі та ледве не потрапив у ДТП. За словами мандрівника, йому ледве вдалося втримати мотоцикл і не впасти під час екстреного гальмування.

Ця мила дівчина ледве не наробила біди. Собі і мені. Вона вирішила повернути за 10-15 метрів від мене. Коли зрозуміла, що не встигає проскочити світлофор, вирішила не гальмувати, – розповідає Дмитро.

У своєму Instagram Дмитро Комаров опублікував фото автівки, що спричинила аварійну ситуацію, та звернувся до водіїв з проханням обережно поводитися на дорозі. Ведучий 1+1 зауважив, що ціна помилки на дорозі – життя.

Включайте повороти. Поступайтеся дорогою. Поважайте одне одного. Це дуже просто. І ефективно, – написав Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що нещодавно телеканал 1+1 презентував восьмий сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.

Щочетверга о 22:00 канал 1+1 покаже дивовижні кадри з експедиції Дмитра Комарова у Непалі. Дивіться тревел-шоу «Світ навиворіт» – 1 серія нового сезону онлайн.

Новости по теме