Дмитро Комаров потрапив у чоловічий гарем (відео)

Світ навиворіт. Україна

У новому випуску програми «Світ навиворіт» ведучий популярного тревел-шоу побував у родині, де два чоловіки і одна дружина.

Поделиться:

Комаров розповів про святкування Нового року, яке не забуде ніколи в життіВчора, 15 грудня,  у новому випуску програми «Світ навиворіт» ведучий тревел-шоу побував у справжньому чоловічому гаремі. У колоритному тибетському селі королівства Мустанг Дмитро Комаров познайомився з родиною, де практикується одруження жінки з кількома чоловіками. Вони розповіли про секрети щасливого подружнього життя.

Я зайшов в гості, і там на мене чекало просто нереальне на наш погляд явище. Вдома мене зустрічали відразу два хазяїни, - здивовано зауважив Дмитро Комаров.

Подружжя поділилося подробицями побуту, секретами щастя та особливостями взаємин у їхній незвичайній для європейця родині. Чоловіки непалки Кундзан запевняють, таке явище абсолютно нормальне в їхній місцевості.

Така традиція абсолютно нормальна. Це зараз молоді дівчата обирають собі одного чоловіка. Коли я був молодий, багато хто хотів вийти заміж відразу за кількох, - каже один з чоловіків.

Читайте також: Дмитро Комаров розповів, що допомагає жінкам знайти багатого чоловіка.

Єдина причина створення такої сім’ї – нестача плідних земель. Крім того, в гірських районах Непалу і Тибету при одруженні одного із синів частину земельного наділу батьки мають віддати новій родині. Оскільки земля тут у дефіциті, місцеві придумали одружувати усіх синів одразу на одній дівчині.

Жінку нам с братом обрали батьки. Вони були фермерами і одружили на жінці іншого фермера. Це був найкращий для нас вихід, сім’я у нас з братом була бідна, - зазначає чоловік Кундзан.

В родині Кундзан 8 дітей. Усі вони вважаться спільними на трьох членів подружжя. Батьківством дитини, зазвичай, жінки в таких сім’ях не цікавляться. Для них головне – прогодувати їх. Чим більше батьків, тим легше це можна буде зробити.

Ми все життя працювали, щоб прогодувати дітей. Коли твоя сімя нагодована – це найбільше щастя, - підкреслює чоловік Кундзан.

На питання ведучого Дмитра Комарова кого з чоловіків непалка любить більше, вона відповіла, що любить їх однаково. А чоловіки зізналися, що інколи сваряться один з одним за дружину.

Бувало, що ми сильно сварилися один на одного. За дружину сварилися, але образа проходила швидко, адже ми брати, - каже непалець.

В сім’ях селища Мустанг чоловікам дуже важливо заслужити увагу дружини, адже саме вона вирішує хто сьогодні буде улюбленим чоловіком.

В кінці візиту Дмитро Комаров подарував Кундзан вишиванку та віночок, а двом її чоловікам – шаровари і пляшку горілки.

Дивіться повний випуск програми «Світ навиворіт» – 14 серія онлайн.

Новости по теме