Дмитро Комаров розповів, як відсвяткує свій День народження

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів, як відсвяткує свій День народження

17 червня ведучому програми Світ навиворіт виповниться 33 роки.

Поделиться:

Мандрівник і телеведучий екстремального тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров дав перше велике інтерв'ю після повернення з Непалу, де знімався восьмий сезон програми.

17 червня ведучому виповнюється 33 роки. Дмитро Комаров розповів, як планує відзначати свій День народження.

Я люблю проводити День народження за межами України, отримувати нові враження. Подорожі і експедиції – це те, що насправді не забувається ніколи. Жоден матеріальний подарунок не зможе справити таке враження, – каже ведучий.

Дмитро Комаров, за традицією, приймає рішення про поїздку на День народження в останній момент, напередодні свята. Зазвичай ведучий їде на один-два дні в країну або місто, де він ще не був.

Нині Дмитро повністю занурений в монтаж нового, восьмого, сезону тревел-шоу Світ навиворіт про Непал, який стартує восени на 1+1.

Маю велику надію, що в цьому році мені вдасться вирватися на день-два. Зараз про це складно говорити. Почався монтаж програми, і я практично живу в офісі, – говорить Дмитро Комаров .

Два тижні тому телеведучий та оператор Олександр Дмитрієв, який нещодавно вперше став батьком, повернулися з експедиції з Непалу, де провели 107 днів.

Ця поїздка стала рекордною для проекту Світ навиворіт за тривалістю перебування в одній країні.

Під час подорожі Дмитро та Олександр не раз ризикували життям, що зняти рідкісні та ексклюзивні кадри. Тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

Це буде найекстремальніший, найвидовищніший та найяскравіший сезон за всю історію програми. Буде багато сюрпризів, – обіцяє Дмитро.

Телеведучий розповів, що одним з найбільш вражаючих моментів експедиції стала поїздка на місце катастрофи літака, що розбився в Гімалаях.

У Непалі команда Світу навиворіт підкорила гімалайську вершину Айленд-Пік, зустрілася з головою закритого королівства Мустанг, дізналася, як відбудувалась країна після руйнівного землетрусу 2015 року, і розкрила секрет щастя непальців.

Найкращі кадри подорожі, ексклюзивні зйомки і ризиковані пригоди Світ навиворіт у Непалі телеглядачі зможуть побачити у восьмому сезоні програми вже цієї осені на 1+1.

Новости по теме