Дмитро Комаров розповів про те, яку музику слухає і як використовує рецепти своєї мами

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів, як годував аборигенів «маминим» борщем
1plus1.ua

Ведучий 1+1 розповів про курйозні моменти під час зйомок тревел-шоу.

Поделиться:

На що пішов Дмитро Комаров, щоб розповісти світу правду про єтіВедучий тревел-шоу «Світ навиворіт» і екстремал Дмитро Комаров розповів для інтернет-порталу Ivona про особливості своєї роботи.

Зірка 1+1 зізнався, що над програмою працює лише двоє людей – він і оператор Олександр Дмитрієв. Колектив «Світ навиворіт» Дмитро Комаров називає сім'єю.

Зауважимо, що нещодавно Дмитро Комаров був змушений змінити оператора «Світ навиворіт» уперше за історію програми.

У подорожах – один оператор, одна камера. Олександр Дмитрієв – унікальна людина. Саша знімає в будь-яких умовах, – каже ведучий 1+1.

У поїздках Дмитра Комарова і оператора супроводжують місцевий гід, який знає специфіку місця. В інтерв'ю ведучий 1+1 також зізнався, що, навчаючи аборигенів різних країн готувати українські страви, він користується рецептами своєї мами.

Я самоук в кулінарній майстерності. У Папуа, коли я вчив аборигенів готувати борщ, у мене був із собою мамин рецепт. Вона описала мені його по пунктах, я прочитав перед зйомкою, а далі в кадрі був експромт, – зізнався Діма Комаров.

Також в інтерв'ю Дмитро Комаров поділився своїми уподобаннями в музиці: За словами ведучого 1+1, коли йому сумно, він вмикає пісні Святослава Вакарчука.

Коли більш веселий настрій, слухаю реггі, іноді можу бітлів поставити, – каже Дмитро Комаров.

Ведучий «Світ навиворіт» також подякував своїм підписникам, що вони допомогли зібрати 40 тис. євро на операцію 9-річної Діани з Дрогобича. Дівчинка пережила 46 операцій, які повинні були допомогти їй подолати набутий рубцевий стеноз гортані.

Завдяки зібраним коштам, нещодавно Діана вирушила до Іспанії, де їй обіцяють врятувати життя. Дмитро Комаров особисто проводжав її в аеропорту.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров здійснив мрію дітей, чиї батьки загинули на Евересті.

Новости по теме