Дмитро Комаров став багатодітним батьком

Світ навиворіт. Україна

У Намче-Базарі ведучий програми «Світ навиворіт» практично став багатодітним батьком.

Поделиться:

Дмитро Комаров розповів, як перевозить сало через кордонУ новому випуску програми «Світ навиворіт» на 1+1, який можна буде побачити вже сьогодні о 22:00, ведучий Дмитро Комаров продовжить знайомити телеглядачів з особливостями життя місцевого населення у найвисокогірнішій країні світу – Непалі.

У столиці шерпів - народності, що населяє околиці Евересту, – місті Намче-Базар телеведучий побуває в місцевій школі для дітей з віддалених селищ і тих, чиї батьки загинули під час сходжень на Еверест. Навчальний заклад-готель побудували бізнесмени, щоб дати можливість навчатися дітям з родин, для яких це недоступно.

Дмитро був настільки зворушений побаченим у школі, що вирішив зробити вихованцям незабутній подарунок, про який вони не могли навіть мріяти. Заради його підготовки телеведучий спеціально затримався в місті ще на день, змінивши свої плани. Що подарував Дмитро Комаров дітям, можна буде побачити вже сьогодні о 22.00.

Крім того, Дмитро влаштував дітям перший в їхньому житті шопінг.

У Намче-Базарі я практично став багатодітним батьком, - пожартував телеведучий, за руку з дітьми вирушаючи на місцевий ринок.

Одним з цікавих відкриттів програми стане розповідь про те, як живуть міські чиновники в Непалі. Дмитро особисто познайомився з мером міста і дізнався всі подробиці побуту і роботи міського голови.

У сьогоднішньому випуску телеглядачі дізнаються, як піклуються про Евересті турботливі шерпи. Цікаво, що місцева влада організовують спеціальні експедиції для збору сміття і прибирають до 13 тонн відходів за один раз.

Крім того, телеведучий з'ясує, чому тіла багатьох загиблих альпіністів не забирають рятувальники, і вони роками залишаються на схилах Евересту.

Сьомий випуск екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» можна буде побачити вже сьогодні о 22.00 на «1+1».

Новости по теме