Дмитро Комаров закликає врятувати життя важкохворому юнаку

Світ навиворіт. Україна
Ведучий 1+1 Дмитро Комаров закликає врятувати життя онкохворому юнаку
1plus1.DmitroKomarov

Ведучий «Світ навиворіт» збирає гроші, щоб врятувати життя 24-річному українцю.

Поделиться:

Дмитро Комаров ледве не потрапив під колеса автомобіляВідомий мандрівник і ведучий шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров закликає українців допомогти врятувати життя Олександру Кузнецову – парубку, якому діагностували рак.

За словами зірки 1+1, організації та фонди не дуже активно допомагають таким людям, як Сашко. Їх вважають дорослими.

Проте якщо ми не допоможемо, Саша помре, – каже Дмитро Комаров.

Ведучий «Світ навиворіт» нещодавно зустрівся з Олександром Кузнецовим, щоб дізнатися його історію та допомогти. У Facebook Дмитро Комаров написав зворушливий пост, в якому закликав українців не залишатися байдужими.

У своїй квартирі на Борщагівці у Києві Сашко розповів ведучому «Світ навиворіт», що у нього виявили лімфому в 2014 році. Відтоді юнак пройшов 21 курс хіміотерапії. Проте онкологія не відступила, а гроші в сім’ї закінчилися.

Людей з онкологією чомусь ігнорують. Не помічають. Зразу стало зрозуміло, хто справжній друг, – розповідає Саша Кузнецов.

Життя Сашка залежить від двох препаратів, вартість яких становить 120 тис. грн і 27 тис. грн за курс із трьох флаконів.

Олександр Кузнецов щодня прокидається о 5 ранку, щоб розклеювати оголошення, але грошей не вистачає. У юнака є шанс на ремісію, але рано чи пізно хлопцю треба буде зробити пересадку кісткового мозку.

Найдешевше це зробити в Білорусі – близько 116 тис. дол., – каже Дмитро Комаров.

Міністерство охорони здоров'я України пообіцяло оплатити трансплантацію та вже шукає донора. Проте Сашку не вистачає 300 тис. грн.

Якщо кожен десятий із нас перерахує по 1 долару – ми зберемо суму, необхідну для підготовки операції, за один день, – каже Дмитро Комаров.

Карта Приват Банк, гривня: 4731 2171 0629 6831 (Олександр Кузнецов)

Більше реквізитів на сторінці Олександра Кузнецова у Facebook.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров неодноразово організовував збір коштів на лікування українців. Завдяки небайдужості ведучого 1+1 та сотень людей для Каті Ричкової та Андрія Полтавця зібрали понад 100 тис. євро.

Новости по теме