Дмитро Комаров змусив оператора стрибнути з висоти 160 метрів

Світ навиворіт. Україна

Ведучий програми «Світ навиворіт» змусив свого колегу стрибнути з мосту.

Поделиться:

Вчора, 22 грудня, глядачі телеканалу 1+1 побачили останній випуск найекстемальнішого в історії програми сезону тревел-шоу «Світ навиворіт».

Експедиція в Непал стала найбільш небезпечною та травматичною за всю історію «Світу навиворіт». На команду популярної передачі про подорожі чекало багато труднощів: оператор отримав серйозну травму, Комаров залишився один в горах без теплого одягу та води, екстремали дивом врятувалися від авіакатастрофи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров шокований новими результатами аналізу ДНК волосся єті

За 108 днів експедиції, проведених на висоті понад 3000 метрів, відчайдухам вдалося відзняти більше 500 годин відео, з яких вийшло 15 випусків тревел-шоу «Світ навиворіт». Усі випуски «Світ навиворіт 8» онлайн можна переглянути за посиланням.

У фінальному випуску програми команда розповіла про моменти, які не ввійшли до програми. Глядачам запам’яталися небезпечні стрибки з мосту на висоті 160 метрів. Виявляється, саме Дмитро Комаров змусив свого колегу наважитися на стрибок.

Коли я стрибнув, мене сильно смикнуло. І відразу все здавило всередині, – зізнався Олександр Дмитрієв.

Оператор розповів, що найстрашніше було перед стрибком. А потім його просто переповнювали емоції, тож місця для страху не залишилося.

Під час експедиції мантрівникам вдалося зробити захоплюючі сюжети про стародавні ритуали в Непалі, життя шерпів, главу королівства Мустанг і живу богиню. Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв розшукали учасників легендарних експедицій на Еверест і побували на місці авіакатастрофи.

Дивіться повний 15 випуск «Світ навиворіт» онлайн.

Новости по теме