Прем'єра Світ навиворіт: Дмитро Комаров тримає удар

Світ навиворіт. Україна
Прем'єра "Світ навиворіт": Дмитро Комаров тримає удар

 Уже цієї неділі, 29 березня, на глядачів 1+1 чекає подорож до Куби та Мексики.

Поделиться:

 

Чотири місяці найважчої експедиції  "Світу навиворіт" країнами Латинської Америки позаду. Уже цієї неділі, 29 березня, на глядачів "1+1" чекає подорож до Куби та Мексики.

Напередодні  довгоочікуваної прем'єри нового сезону автор і ведучий  програми Дмитро Комаров традиційно зібрав у столичному кінотеатрі "Оскар" друзів, колег і просто відданих шанувальників програми, щоб вони одними з перших побачили найяскравіші кадри з експедиції. 

"Наші зустрічі в "Оскарі" перетворюються на сімейні квартирники. Немає вже того хвилювання, як шість сезонів тому, - зазначає ведучий. - Ця експедиція була незвичайною з багатьох причин. Так склалися обставини. На Кубі ми працювали в режимі спецоперації. Це не могло не позначитись на сезоні. Зазвичай у нас великі сюжети, які ми знімаємо без страху, але не цього разу. Такого ви ще не бачили".

Підіграли йому в цьому, буквально,  гітарист проекту Святослава Вакарчука "Вночі" Олексій Морозов та учасник ювілейного сезону "Голосу країни" Фелікс Шиндер з гуртом. Останній є прихильником тревел-шоу, тому спеціально приїхав до Києва з Одеси, щоб познайомитися з Дмитром особисто.

 

"Я ніяковію в ролі критика, але мені дуже подобається, як розслаблено й "безбашено" знімальна група підходить до процесу. З КДБ у своїх подорожах я, звичайно, не стикався, але особливою для мене стала подорож у Дагестан, а торік ми на велосипедах їздили Ізраїлем. У нас теж присутній "екстрим", але він інакший. Ми з гуртом вирушаємо в подорож з мінімальною кількістю грошей, а решту заробляємо в дорозі музикою. Нам це завжди вдавалося, і сам процес виходить дуже цікавим", - розповів Фелікс.

Перевіряють на міцність мандрівника не тільки спецслужби, але й глядачі. Не встиг Дмитро розповісти гостям, що мексиканські ковбої використовують сомбреро в якості шолома, як тут же довелося тримати удар від юного шанувальника. У програмі "Світ навиворіт" все по-справжньому. Заморський сувенір зі своїм завданням впорався. 

Шанувальниками тревел-шоу є й актори "Студії Квартал 95". Олена Кравець, наприклад, у ролі ведучої такої програми себе не бачить:

"Я іноді вмикаю, дивлюся й думаю: "Боже, який жах!" Не розумію, як Діма це все витримує! Я захоплююся ним, як сміливим і відчайдушним хлопцем, але бути на його місці мені б не хотілося. Я б хотіла, щоб у моєї доньки був такий чоловік, у якого, незважаючи ні на що, залишається час і сили для веселих коментарів і відчайдушних пацанячих учинків. Найбільше за все мені сподобався сюжет про свято смерті в Мексиці. Я про це чула, а не очікувала, що буде так круто! І, звісно, реакція кубинців на музику "Океану Ельзи". Це неймовірно!"

 

Поки народний кулінар Руслан Сенічкін переймав досвід, переглядаючи сюжет про вареники з кониками, традиційний салат бідних кубинців з макаронів і майонезу та текілу (його ви побачите в програмі вже цієї неділі об 11:20),  його співведуча Людмила Барбір зізналася: "Це – робота моєї мрії! Я б із задоволенням стала частиною такою шоу!"

Невідомі подробиці нового сезону  та яскраві кадри з експедиції ви можете побачити в спеціальному відеоінтерв'ю для сайту 1plus1.ua

 

Новости по теме