Моя країна: Дмитро Комаров зізнався, заради чого навчився керувати літаком

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зізнався, що навчився керувати літаком, побачивши відео проекту Моя країна

Автор і ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров розповів, що він в захваті від проекту Моя країна.

Поделиться:

До 25-ї річниці незалежності України телеканал 1+1 запустив унікальний проект Моя країна. Він зібрав надзвичайно красиві кадри нашої країни з висоти пташиного польоту, а також історії українців про свою Батьківщину.

Відчайдушному мандрівнику та автору передачі Світ навиворіт Дмитру Комарову довелося побувати у найбільш екзотичних та незвичайних місцях світу, однак він не зміг оминути увагою краєвиди рідної країни. На своїй сторінці у Facebook Дмитро Комаров зізнався, що вчиться керувати літаком, аби бачити таку красу.

Знаєте, чому я вчуся керувати літаком і обожнюю літати за штурвалом? Тому що можна наживо побачити ось такі неймовірні кадри. З повітря все виглядає зовсім інакше. Заворожує. - поділився з користувачами Дмитро Комаров.

Україна неймовірно красива та мальовнича. Саме це показує проект Моя країна. Кожен мініфільм показує Батьківщину з різний сторін: її природу, урбаністичні тенденції та промислову міць.

Долучайтеся до проекту Моя країна та творіть історію нашої Батьківщини разом з телеканалом 1+1. Розповідайте про улюблене місце рідного краю і додавайте власні фото та відео. Якщо ваше бачення української краси набере понад 100 лайків, історія потрапить на інтерактивну тревел-мапу.

Новости по теме