Програма «Світ навиворіт» отримала нагороду від YouTube

Світ навиворіт. Україна

Популярне тревел-шоу «Світ навиворіт» об'єднав понад 100 тис. людей на своєму YouTube-каналі.

Поделиться:

Дмитро Комаров закликає подарувати 9-річній дівчинці можливість дихатиНайпопулярніша програма телесезону Світ навиворіт об'єднала 100 тис. підписників зі всього світу на своєму YouTube-каналі.

За правилами YouTube, кожен канал, який досягає такої кількості підписників, отримує від компанії особливу нагороду – Срібну кнопку.

Я думаю, що скоро з такими прихильниками, як у Світ навиворіт, у нас буде мільйон підписників і золота кнопка від YouTube – каже схвильований Дмитро Комаров.

YouTube-канал Світ навиворіт зареєстрували у 2010 р. Люди з різних країн підписуються на канал тревел-шоу, щоб подорожувати світом разом із ведучим 1+1. 

Восьмий сезон тревел-шоу Світ навиворіт став ще яскравішим та екстремальнішим, ніж попередні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав, що йому подарували на день народження

Нагадаємо, що кілька місяців тому Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв, який нещодавно вперше став батьком, повернулися з експедиції з Непалу, де провели 107 днів. Ця поїздка стала рекордною для проекту Світ навиворіт за тривалістю перебування в одній країні.

Під час подорожі Дмитро та Олександр не раз ризикували життям, щоб зняти рідкісні та ексклюзивні кадри. Тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

У Непалі команда Світу навиворіт підкорила гімалайську вершину Айленд-Пік, зустрілася з головою закритого королівства Мустанг, дізналася, як відбудувалась країна після руйнівного землетрусу 2015 року, і розкрила секрет щастя непальців.

Новости по теме