Чому MONATIK ніколи не знімає шапку

У програмі «Світське життя» тренер «Голос. Діти 3» MONATIK пояснив, чому завжди ходить у шапці.

Поделиться:

Тіна Кароль: «Я хочу в команду до MONATIK»У новому випуску програми «Світське життя», який вийшов в ефір у п’ятницю, 28 жовтня, Катерина Осадча поспілкувалася із зірковим тренером «Голос. Діти 3» MONATIKом.

Шапка – незмінний атрибут наставника юних співаків. На усіх ефірах дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» та й у павільйоні MONATIK не знімає цей аксесуар. Зірковий тренер жартома каже, що його мама ніколи не переживає, адже він поїв і в шапці.

Я так завжди одягався. В 13 років я пішов на брейк-данс, почав крутитися на голові. Тому і ходив завжди у шапці. Потрібно думки зберігати в теплі. Збирати все, а потім викладати все в пісні.

MONATIK часто жартує стосовно свого зросту. Однак зізнається, що дизайнери не кепкують і не відправляють його жартома у дитячий відділ. Увесь одяг, який обирає зірковий тренер з колекцій для дорослих.

В одязі співак надає перевагу вулично-елегантному стилю. За екстравагантність та в минулому довге волосся MONATIKа критикували в школі і навіть виганяли з екзаменів.

У мене було бажання прийти на випускний з колосками, адже я був переконаним репером. На мене впливала творчість Snoop Dogg. Я прийшов, і викладачі, які виганяли мене з екзаменів, фотографувалися зі мною і казали, що в мене шикарна зачіска.

Вже завтра, 30 жовтня, на телеканалі 1+1 глядачі матимуть змогу побачити свого улюбленого тренера MONATIKа та його талановитих колег Тіну Кароль і Потапа, які змагатимуться за неповторних голосистих вокалістів. Дивіться «Голос. Діти 3» – п’ятий випуск онлайн – 30.10.2016 (відео).