Який лук Катя Осадча обрала для Odessa Holiday Fashion Week

Ведуча програми Світське життя Катя Осадча виділилася яскравим вбранням на фешн-події літа 2016.

Поделиться:

Одеса перетворилася на літню фешн-столицю України (фото)З 25 по 27 червня в Одесі проходить наймасштабніша фешн-подія літа 2016 - Odessa Holiday Fashion Week. В рамках події гості та журналісти мали змогу відвідати модні покази, презентації та вечірки у найпрестижніших місцях Одеси.

Ведуча програми Світське життя також прибула в Одесу на зйомки нового випуску передачі. Вона приємно здивувала вибором вбрання на подію. Зовсім нещодавно Катя Осадча приміряла образ мавки, на модній події вона з’явилася у яскравій сонячній сукні, не забувши свій улюблений аксесуар - капелюшок. 

Користувачам Instagram надзвичайно сподобався лук ведучої. Під фото в соціальній мережі почали з’являтися схвальні коментарі.

Світла, стильна, красива, - так сказали про новий лук Каті Осадчої підписники в Instagram.

Нагадаємо, фінал заходу Погляд у майбутнє відбудеться 27 червня під час Odessa Holiday Fashion Week. Ведучими конкурсу молодих українських дизайнерів стануть зірки 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов.

Дивіться, що відбувалося на головній фешн-події літа 2016 у випуску програми Свіське життя в п'ятницю о 22:15 на телеканалі 1+1.