Красуня та розумниця: Міс Україна розповіла, як поєднає конкурс краси та навчання

Світське життя: Міс Україна розповіла, як поєднає конкурс краси та навчання

Переможниця конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 Альона Сподинюк розповіла в програмі Світське життя про плани на майбутнє.

Поделиться:

Хто буде представляти Україну на конкурсі Міс Всесвіт (фото)У новому випуску програми Світське життя Катерина Осадча поспілкувалася з переможницею конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 18-річною Альоною Сподинюк.

Незважаючи на свій юний вік, дівчині вдалося випередити суперниць і здобути путівку на конкурс краси Міс Всесвіт. Міс Україна розповіла, що вона вірила у свою перемогу, але не очікувала отримати почесне звання та можливість представляти свою країну серед світових красунь.

Це найнеочікуваніша річ, яка зі мною трапялася. Через мій вік я навіть не розраховувала на такий високий результат, - зізналася красуня.

Альона Сподинюк не збирається кидати навчання заради конкурсу. Міс Україна нещодавно склала вступні іспити в університет культури і мистецтв, де буде навчатися на телеведучу. Переможниця конкурсу краси каже, що поєднувати навчання та підготовку до Міс Всесвіт буде складно, але вона зробить все можливе, щоб задумане здійснилося.

Олімпійські ігри: перемоги, якими пишається незалежна УкраїнаНа Альону Сподинюк могло чекати блискуче олімпійське майбутнє, адже дівчина вже у 13 років була в молодіжному Олімпійському резерві України. Однак красуня відмовилася від захоплення та зупинила свій вибір на журналістиці.

У програмі Сніданок з 1+1 переможниця конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2016 розповіла, що їй наснився віщий сон про перемогу.

Читайте також, чому російський журналіст Леонід Парфьонов називає Святослава Вакарчука на ім'я та по-батькові і вважає музиканта національним скарбом України.