Оголена Ольга Сумська, секрети депутатів-втікачів та українських зірок: новий сезон «Світського життя» розпочнеться 9 вересня

Катя Осадча проведе спеціальні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків.

Поделиться:

Катерина Осадча розповіла про новинки сезону «Світського життя»Прем'єра першого випуску нового сезону «Світського життя з Катериною Осадчою», відбудеться вже цієї п'ятниці, 9 вересня, рівно о 22.00 на телеканалі 1+1.

Програма оновила формат: тепер до репортажів з найяскравіших подій України та світу додалися інтерв'ю у студії з найвідомішими ньюзмейкерами. Гостею першого випуску стане народна артистка України Ольга Сумська, яка днями відсвяткувала 50-річний ювілей.

Акторка розповість, що змусило її наважитися на першу в житті еротичну фотосесіюОльга Сумська знялася в еротичній фотосесії до свого 50-річчя та прокоментує особливо відверті світлини. Розкриє таємницю своєї гарної форми та відверто розповість про хірургічні втручання у свою зовнішність.

Ольга Сумська також зізнається, який коштовний подарунок зробила сама собі на ювілей. А ще глядачі побачать справжній танцювальний бій і отримають можливість визначити, хто найкращий: українська Роксолана – Ольга Сумська чи зірка турецького серіалу Мер'єм Узерлі

Ще одна родзинка оновленого «Світського життяКатерина Осадча проведе сенсаційні розслідування про життя зірок» – спеціальні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків.

У новому випуску 9 вересня телепроект дослідить розкішні звички та забаганки депутатів до оголошення їх у розшук. Розкішні курорти, коштовні подарунки, дорогі хобі, всесвітньо відомі зірки у подругах – народні обранці не звикли приховувати свій спосіб життя від виборців.

Порівняно з депутатами, зірки шоу-бізнесу живуть скромніше. На першому фестивалі українського гумору та музики Made in Ukraina від Студії Квартал 95, який відбувся нещодавно у Юрмалі, Катерина Осадча розпитає артистів про літній відпочинок.

Оля Полякова розповість, як зробила з чоловіка коняра, Руслана – як спонукає коханого до романтики, співаючи у Карпатах.

Володимир Зеленський пригадає бурхливу юність у лавах КВК, Дзідзьо зізнається, чому не дає співати на сцені дружині, а Джамала пригадає свій тріумф на «Новій хвилі» на очах у Сергія Лазарєва.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, якими Осадча, Комаров і Фреймут були в школі (фото).