Осадча розповість, хто на Євробаченні поклав око на красуню Джамалу

Світське життя розпочинає 12-й рік в ефірі новим зірковим марафоном

Поделиться:

Днями Світське життя з Катериною Осадчою відзначило 11 років в телеефірі - саме у травні 2006-го року вийшов перший випуск тоді ще Світських хронік  з Катериною Осадчою.

Відтоді програма суттєво розширила формат, стала улюбленим зірковим шоу мільйонів телеглядачів та найавторитетнішим проектом про українські та міжнародні культурні та світські події.

Сьогодні на 1+1 програма Світське життя розпочне новий, 12-й рік у телеефірі.

Ціла низка ексклюзивних зіркових зізнань чекає на шанувальників проекту.

Катерина Осадча розповість, у чиї гарячі обійми кинулася Надія Мейхер заради свого нового проекту. Співачка та багатодітна матуся згадає танцювальне минуле та запалить у пристрасному танго з гарячим аргентинським мачо, здивує провокаційними па та відвертим танцювальним вбранням, пошитим власноруч.

На вечірці журналу Elle надія українців на "Євробаченні" Джамала розкаже, якими вбраннями від українських дизайнерів підкорює європейську публіку у Швеції. А також глядачі ексклюзивно дізнаються, хто з учасників цьогорічного європейського пісенного марафону вже поклав око на нашу кримсько-татарську наречену!

Топ-модель та дружина народного депутата Юліана Дементьєва, яка регулярно позує напівоголеною, знімаючись для брендів білизни та купальників, зізнається, яку серйозну розмову мала з цього приводу з чоловіком-політиком. Валерій Харчишин пригадає, за якою всесвітньо відомою топ-моделлю фанатів свого часу, та розкаже, як із рокера перекваліфікувався в садівника-городника!

Близьке садівництво і ресторатору Миколі Тищенку. На Балу Квітів, який завидний наречений організував, аби обрати собі майбутню дружину, Микола порівняє себе з яблуком, що вже «дозріло» для одруження. Попри всю секретність, довідалося Світське життя і про те, як ресторатор нещодавно породичався з Сергієм Ребровим та його молодою дружиною – став хрещеним батьком новонародженого сина пари.

Акторка Ольга Сумська мрійливо згадає, як у серіалі Останній москаль Юрій Горбунов носив її на руках.  -А я ж жінка немаленька, - зі сміхом зізнається зірка. - 66 кілограмів!

Канська вечірка сайту Jetsetter.ua зібрала найвідоміших зірок кінематографу та шоу-бізнесу. Вікторія Тігіпко розповість, чому її не пустили на кінопоказ у Канні минулого року, а співачка Оля Полякова проллє світло на те, скільки коштує маловідомим зіркам пройтися червоним хідником на відкритті фестивалю.

Українська топ-модель Алла Костромічова відкриє таємницю свого надшвидкого схуднення після пологів, а російська акторка українського походження Катерина Кузнєцова розповість, як її ображали в Росії за підтримку Надії Савченко.

Завітає Катя Осадча й на "батьківські збори" зіркових батьків з "95 кварталу", які відбулися на прем'єрі мультфільму Angry Birds. Донька Євгена Кошового Варвара поділиться, на що витратить 20 тисяч гривень, зароблених на шоу Розсміши коміка. Діти. Троє дітей Юрія Корявченкова зізнаються в залежності від гаджетів, а донька Валерія Жидкова розкаже, як тато допомагає їй заробляти погані оцінки.

Не пропустіть сенсаційні зізнання, невідомі подробиці з життя зірок та ексклюзивні інтерв’ю у Світському житті з Катериною Осадчою сьогодні рівно о 22.00 на 1+1!