Під час виступу в Олі Полякової запалала голова (фото)

На святковому карнавалі в Олі Полякової спалахнула голова.

Поделиться:

Святкове шоу «Світське життя. Новорічний карнавал», яке глядачі побачать у перший день Нового року, обіцяє бути надзвичайно видовищним!

На сцені новорічного випуску «Світського життя» наставник на «Голос. Діти 3» MONATIK відривався на сцені з бабусямиБабусі «відірвалися» під відомій хіт MONATIK під хіт «Мокрая девочка», а тренер «Голосу країни 7» Потап перетворився на «золоту муху».

Однак це ще не все. Тренер «Ліги сміху» і популярна співачка Оля Полякова під час виступу влаштувала справжню пожежу. Коли артистка виконувала свій номер у неї запалала голова!

Оля Полякова для новорічного карнавалу обрала блискуче оригінальне вбрання та, як завжди, довершила образ масивним головним убором зі списами. Вогняне шоу із палаючим аксесуаром стало частиною виступу епатажної співачки.

Редакція програми «Світське життя» зібрала найяскравіших зірок країни в студійному «казковому лісі» та відзняла концертне шоу з креативними пісенними номерами, сенсаційними інтерв'ю та безліччю сюрпризів для своїх гостей і глядачів.

Не пропустіть святковий випуск «Світське життя. Новорічний карнавал» з Катериною Осадчою 1 січня о 22:00 на телеканалі 1+1.