Що спільного між продюсером Олега Винника та Олександром Пономарьовим?

Співак не проти ділитися власною популярністю з колегами

Поделиться:

Олександре, тепер в тебе нове захоплення. За лаштунками концертів ти не просто сидиш і чекаєш на свій виступ, ти фотографуєш, адже купив дорогий фотоапарат. Коли перша персональна виставка?

- Та яка виставка? Я просто це люблю, тому що інколи в мене виходять досить художні знімки. Я люблю, коли фотографія передає якусь емоцію. Це зараз я просто взяв фотоапарат випадково, щоб сфотографувати своїх друзів. Загалом, я люблю це робити зазвичай вдома, коли до мене приїжджають гості.

Ти – офіційний холостяк українського шоу-бізнесу. Чи думаєш ти про весілля? Гіпотетично, яким воно може бути?

- Я вже точно не буду робити це голосно, і думаю, що це буде десь за кордоном у вузькому колі друзів.

Ти допускаєш для себе третій шлюб?

- Чому ні? Що зі мною не так? Думаю, якщо Боженька дасть мені зустріти таку дівчину, коли я це відчую всім серцем, то думаю, мій попередній рахунок 2:0 не буде завадою.

Знаєш, як у секс-символів: за лаштунками підходять дівчата і кажуть: «Я хочу від тебе дитину». Чи: «В мене від тебе дитина, і цей маленький синочок-твій, тому що п’ять років тому ти гастролював у нашому місті». Таке з тобою траплялося?

- Я не така людина, щоб в перший раз зустрітися і дитину зробити.

Судячи з твого зовнішнього вигляду, ти вже відкрив мотосезон. Таке трапляється, що тебе на дорогах впізнають і сигналять?

- Я ж в шоломі.

Багато хто знає, на якому мотоциклі ти їздиш, з наших програм, наприклад.

- Мені пощастило, тому що в продюсера Олега Винника такий самий мотоцикл, як в мене. Тому інколи мої лаври дістаються йому.