Тіна Кароль розповіла, як наважилася на сміливі кадри з кліпу «Твої гріхи»

Тренер Голос. Діти розповіла, як подолала свою нелюбов до анімації та графіки для створення унікального відео.

Поделиться:

На конкурсі Міс Україна 2016Міс Україна 2016 завітала в студію програми «Світське життя» в короні за 250 тисяч доларів та з охороною Каті Осадчій вдалося поспілкуватися з тренером «Голос. Діти» Тіною Кароль. Декілька тижнів тому зірка телеканалу 1+1 презентувала новий кліп, де постала у незвичному образі.

Голлівудська команда режисерів Gloria FX, яка працювала над створенням відео на пісню «Твої гріхи», використала спецефект «невидимки», а також живу анімацію.

У кліпі є моменти, коли у співачки «відпадає» шкіра чи на тілі «виростають» квіти. Тому, звичайно, у ведучої програми «Світське життя» виникло питання, як Тіна Кароль наважилася на такі сміливі експерименти.

Я не люблю анімацію та графіку, ставлюся до цього скептично. Це мій перший експериментальний кліп. За власні кошти я ризикнула і залишилася задоволена, – розповіла зірковий тренер «Голос. Діти».

Автором слів до пісні «Твої гріхи» став колишній коханий співачки Дмитро Тубольцев. Свого часу пара не дуже красиво розлучилася, колишні кохані не спілкувалися десять років.

Тіна Кароль поділилася, що одного разу Дмитро Тубольцев зателефонував, сказав, що був в АТО, захищав Україну. Саме тоді у співачки з’явилася ідея запропонувати колишньому написати текст до нового хіта.

Я відразу поставила дистанцію, що нічого більше не може бути. На сьогодні мені сподобалася така співпраця творчих людей. І крапка, - підсумувала артистка.

Нещодавно тренер проекту «Голос. Діти» розповіла, про стосунки між наставниками поза камерою, а її колега MONATIK вперше заговорив на камеру про свою родинуТренер «Голос. Діти» MONATIK вперше розкрив подробиці особистого життя.

Нагадаємо, тренерами третього сезону «Голос.Діти» станутьТіна КарольПотап і MONATIK. Учасники нового сезону проекту «Голос. Діти» - «покоління вільних», адже вони - сучасні, яскраві і вільні від стереотипів, що володіють унікальними тембрами і сильними голосами.

Дивіться прем’єру дитячого вокального проекту «Голос. Діти» вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1.