Тіна Кароль зізналася, що хоче перегнати «Океан Ельзи»

Зірковий тренер «Голос. Діти 3» має амбіції обігнати «Океан Ельзи».

Поделиться:

Чому MONATIK ніколи не знімає шапкуУ новому випуску програми «Світське життя», який вийшов в ефір у п’ятницю, 28 жовтня, Катерина Осадча поспілкувалася із зірковим тренером «Голос. Діти 3» Тіною Кароль.

На відкриття оновленого концерт-холу «FREEDOM» популярна співачка завітала у незвичайній білій сукні із відвертим декольте. Тіна Кароль розповіла, чому може дозволити собі глибокі вирізи.

В мене все натуральне і мені здається, прийшов той час, коли навіть мені хочеться побачити Тіну на фотографіях більш веселою. Саме така я в дитячому «Голосі». Не розкута, а з енергією жінки, дівчини.

Також співачка розповіла Каті Осадчій, що за результатами минулого року вона дала найбільшу кількість концертів. Однак за кількістю проданих квитків дуже складно конкурувати з гуртом «Океан Ельзи», які лідирують.

На запитання Каті Осадчої, чи хотіла б співачка перегнати колектив «Океан Ельзи», зірковий тренер відповіла:

В мене взагалі все життя – це амбіції, я ж дівчина.

Уже завтра, 30 жовтня, на телеканалі 1+1 глядачі матимуть змогу побачити улюлену співачку та зіркового тренера Тіну Кароль та її талановитих колег MONATIKа і Потапа, які змагатимуться за неповторних голосистих вокалістів. Дивіться «Голос. Діти 3» – п’ятий випуск онлайн – 30.10.2016 (відео).