На паркет «Танців з зірками» повернуться улюблені танцівники минулих сезонів

Танці з зірками
На паркет «Танців з зірками» повернуться улюблені танцівники минулих се-зонів

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться новий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поделиться:

У восьмому епізоді шоу пари перетворяться на тріо — до них приєднаються улюблені танцівники та зірки минулих сезонів. Танцюристи не лише поставлять цього тижня своїм парам танець, але й вийдуть разом із ними на паркет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТанці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (ВІДЕО)

Цієї неділі відкриють головне недільне шоу країни судді зі спільним танцем. Вестимуть балкон зірки «Жіночого кварталу» Володимир Шумко, Ірина Сопонару та Анастасія Оруджова, яка через травму ноги змушена була залишити шоу на початку цього сезону. Співак, зірковий учасник шоу «Маскарад» Володимир Дантес подарує глядачам свій виступ.

Разом із MELOVIN та Лізою Русіною станцює Ілона Гвоздьова, з якою у пари виник конфлікт через різкі коментарі хореографа під час її суддівства на п'ятому ефірі. Ілона зауважила, що Ліза недостатньо універсальна танцівниця, на що та запросила її на танцювальний баттл у сучасному стилі «High Heels». Як буде виглядати танець цього тріо, побачимо вже цієї неділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖІлона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після «Танців з зірками» у прямому ефірі шоу «Твій день» (найцікавіші цитати+відео)

Танці  з зірками

Макс Леонов, який минулого тижня потрапив в аварію та пропустив сьомий ефір, повернеться на паркет. Разом із Євгенією Власовою та Дмитром Жуком вони станцюють пристрасну румбу. Артур Логай у спокусливому образі продемонструє фрістайл разом із Анною Кареліною та Яною Цибульською. А от до пари Ольга Харлан та Дмитро Дікусар приєднається гімнастка Анна Різатдінова, яка у «Танцях з зірками-3» дійшла до фіналу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОльга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

Цікаво, що цієї неділі на шоу повернеться Оля Фреймут, а от в якій ролі — глядачі дізнаються незабаром.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк проголосувати за улюблену пару на "Танцях з зірками" (номер кожної пари)

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна, натиснувши на зображення:

Квитки на танці з зірками

У межах масштабної інформаційної кампанії 1+1 media "Вакцинуйся. Разом ми сильніші" з популяризації вакцинації проти COVID-19 на проекті «Танці з зірками» з’явиться пункт вакцинації. 

Так, 24 жовтня з 19:00 до 20:00 біля 12 павільйону ВДНГ працюватиме медична бригада. Ті, хто покаже квиток на генеральний прогін чи прямий ефір «Танців з зірками», матимуть змогу вакцинуватися вакциною на вибір:

• Comirnaty (Pfizer)
• Covishield / Vaxzevria (AstraZeneca)
• Covishield

Нагадуємо, що записатись на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатіся на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новости по теме