Алла Мазур стала покровителькою важкохворого хлопчика

ТСН. Тиждень
Алла Мазур стала покровителькою важкохворого хлопчика
1plus1.ua

Ведуча ТСН допомогла зібрати гроші на лікування українського хлопчика в Італії.

Поделиться:

Мазур, Фреймут і Осадча потрапили у рейтинг найвпливовіших ведучих України за версією «Фокусу»У понеділок, 7 листопада, ведуча «ТСН. Тиждень» Алла Мазур, яка потрапила в рейтинг найвпливовіших ведучих України  приїхала в аеропорт Бориспіль, щоб провести 16-річного Ваню Вереха до італійської клініки на підготовку до операції.

У Вані діагностовано рідкісний синдром.  Єдиний шанс на життя – це зробити пересадку кісткового мозку за кордоном, адже в Україні не роблять трансплантації від нерідних донорів.

Алла Мазур разом з небайдужими людьми та фондом «Таблеточки» за рекордні півтора місяці зібрали на лікування Вані понад 400 тис. грн. Згодом Комісія МОЗ України з питань направлення на лікування за кордон вирішила оплатити весь рахунок італійської клініки за операцію хлопчика.

Я розумію, як хвилюється зараз і Ваня, і його рідні. Приїхала до аеропорту сказати, що все неодмінно буде добре! Я молитимусь, щоб все пройшло вдало, – каже Алла Мазур.

Після закінчення лікування Ваня Верех планує займатися карате та айкідо, вивчитися на програміста.

Із собою в Італію хлопчик взяв книги про космос та спеціальний подарунок від Алли Мазур – ігрову приставку до телефону.

Я надзвичайно вдячна усім друзям, хто відгукнувся на моє прохання в середині вересня і підтримав Ваню. У ТСН будемо стежити за виконанням обіцянки, – переконує ведуча 1+1.

Нагадаємо, що у вересні у свій день народження Алла Мазур у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» відмовилася від квітів та подарунків та закликала переказати гроші на рахунок Вані Вереха на сайті фонду «Таблеточки».

Новости по теме