ТСН. Тиждень розслідував неймовірну голлівудську драму

ТСН. Тиждень
ТСН. Тиждень розслідував неймовірну голлівудську драму

Загадкову американську історію українця Артура Самаріна дізнавайтеся о 19:30

Поделиться:

Чому Ашера Поттса, який  став зіркою майже американського масштабу, якому тиснули  руку конгресмени США і навіть віце-президент, тепер називають українцем Артуром  Самаріним? І чому його тримають  у в’язниці?

Сьогодні, 8 травня, о 19:30 ТСН. Тиждень покаже свою версію заплутаної історії, яка вже давно потрапила на перші шпальти американської преси і у  «прайм тайм» телебачення.   

Журналістам ТСН.Тижня вдалося дізнатися унікальні подробиці справи Артура Самаріна,  який  протягом кількох  років видавав себе за неповнолітнього громадянина США, жив у прийомній сім’ї і, як звичайна дитина, ходив до школи.

Знімальна група ТСН.Тижня – єдині українські журналісти, яким вдалося не лише потрапити на засідання, а й поговорити з Артуром-Ашером. І навіть отримати листа з камери, де він перебуває і зараз.

Більше того, розслідування історії відбувалося і в Україні. Журналісти ТСН знайшли  справжніх батьків хлопця - на Херсонщині. І дізналися, що прийомні батьки Артура - місіс і містер Поттси - американському правосуддю явно розповіли не все.

Це та чимало  інших резонансних розслідувань - у підсумковому випуску ТСН.Тиждень. Сьогодні о 19:30​

Новости по теме