1+1 покаже документальну стрічку «ТСН. 20 років» до ювілею Телевізійної служби новин

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

До ювілею ТСН телеканал 1+1 готує показ документального фільму «ТСН. 20 років». Прем’єра відбудеться у січні 2017 року.

Поделиться:

Над стрічкою працює Управління журналістських проектів 1+1 медіа, а його автором стала ведуча та журналіст Світлана Усенко, творчий доробок якої складають такі картини, як «Розщеплені на атоми», «Таємниці генія Шевченка», «Секрети Бандери» та багато інших.

Зйомки фільму «ТСН. 20 років» тривали впродовж кількох місяців, а сама картина включатиме як архівні відеоматеріали і ексклюзивні інтерв’ю, так і художню реконструкцію подій.

Стрічка розкриває багаторічну історію ТСН крізь призму становлення незалежності України та найважливіших для країни подій. Вона розкаже про щоденну роботу журналістів і редакції ТСН, злети і падіння, поразки і перемоги, труднощі і успіхи на шляху однієї з найпопулярніших новинних програм, а також про тих людей, які протягом десятиліть працюють задля того, аби кожен українець був в курсі найсвіжіших та найактуальніших новин як в Україні, так і поза нею.

«Протягом півроку разом зі знімальною групою ми фактично жили з ТСН, намагаючись передати її особливу атмосферу, розказавши про найщасливіші, а іноді й дуже драматичні моменти, спілкуючись з колегами та заряджаючись їх енергетикою. Окрім цього, я, як людина, яка раніше також належала до команди ТСН, намагалась показати її нелегку роботу зсередини, аби глядач відчув як багато сил та душі вкладають її співробітники у роботу над кожним випуском протягом останніх 20 років», - розповіла Світлана Усенко.

Новости по теме