«1+1» презентував вражаючий ролик до 20-річчя «ТСН» (відео)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

1 січня 2017 року виповнюється 20 років з моменту початку мовлення провідної служби новин України.

Поделиться:

Саме 1 січня 1997 року в ефір вийшов перший випуск новин ТСН, ведучою якого була Алла Мазур. За час свого існування ТСН із новинної служби перетворилась на синонім самого поняття «новини». За свою історію вона була не лише свідком найважливіших подій як в Україні, так і поза нею, а й часто їх учасником і рушійною силою.

Десятки тисяч випусків, команда людей, які вражають – своїм професіоналізмом, відданістю справі, а іноді й справжнім героїзмом, –  години відзнятих матеріалів та найбільш розгалужена сітка корпунктів – це результат багаторічної праці задля того, аби кожен українець був в курсі головних новин країни.

«За ці 20 років ми пережили дійсно багато – злетів і падінь, критики і всезагальної любові, тиску, нападів і спроб маніпуляцій. Проте - вистояли, стали сильнішими й сміливішими. Наразі ТСН є однією з найпопулярніших програм новин в Україні. У грудні 2012 року програма встановила абсолютний рекорд, здобувши частку аудиторії 31,5%. Це означає, що майже кожна третя доросла людина в Україні дивиться випуски ТСН», - розповів генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Свій ювілей ТСН почала відзначати ще восени 2016 року, запустивши всеукраїнський соціально-освітній проект «Ті, що вражають» - серію мотивуючих виступів ведучих і журналістів ТСН, а також відомих особистостей для студентів невеликих міст країни. Протягом двох місяців команда проекту відвідала сім міст, виступивши в університетах в різних частинах України.

Також, телеканал 1+1 підготував документальну стрічку «ТСН. 20 років» про історію Телевізійної служби новин, автором якої стала Світлана Усенко, відома за фільмами «Розщеплені на атоми», «Таємниці генія Шевченка», «Секрети Бандери» та іншими. Прем’єра картини відбудеться вже у січні.

Більше того, у січні ТСН також планує ближче познайомити телеглядачів зі своєю командою, і покаже серію сюжетів про «Людей ТСН» - тих, хто протягом багатьох років створює новини як в кадрі, так і поза ним. Сюжети, над якими працювала журналістка ТСН.Тиждень Ольга Кашпор, розкриють невідомі факти про творців програми та розкажуть про наполегливу працю кожного члена команди найкращих.

Окрім цього, в березні цього року Телевізійна служба новин в партнерстві з Мистецьким Арсеналом відкриє наймасштабніший культурно-освітній проект «Музей новин» - унікальну для України експозицію, яка розповість, як створюються новини, як вони змінюють життя своїх героїв, розкриє таємниці рейтингів та внутрішню кухню виробництва новин, презентує унікальні експонати часів незалежності, а також представить 100 головних новин країни.

Новости по теме