Лідія Таран розповіла про курйози під час роботи в студії ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран розповіла про курйози під час роботи в студії ТСН

Ведуча ТСН зізналася, про що її просять глядачі

Поделиться:

Ведуча ТСН Лідія Таран, яка днями здійснила мрію маленької Ізабелли, розповіла im-ho.com.ua про роботу та відпочинок. Зокрема улюблениця глядачів зізналася, як її публічна діяльність позначається на житті поза кадром. А також згадала курйози, які траплялися з нею під час роботи у студії ТСН. Так, з’ясувалося, що улюблениця глядачів неодноразово перебувала за крок до падіння просто перед ввімкненими камерами.

«У нашій новій студії на «1+1» я кілька разів так перечіплялася, що згадувала все своє життя і думала, що буде, якщо я зараз в ефірі зламаю ногу чи бовкну щось не те спересердя. У нас достатньо слизька підлога, і коли на підборах швидко йдеш сходами, всяке може статися. Це з очевидного», - сказала Лідія. І додала, що, як і інші інформаційні ведучі, завжди запам’ятовує важливі розмови та моменти, коли вперше повідомляє знакову для суспільства інформацію.

До речі, поза кадром Лідію Таран часто просять розповісти новини й нерідко діляться з ведучою своїми негараздами: «Певна частина намагається поскаржитися і поділитися своїми проблемами, щоб їх показали по телебаченню. Касири, охоронці, водії просто пересвідчуються, що я – це я, як правило кажуть: «О, в житті ви набагато молодша!» – ну, хоч такий позитив. Я вже настільки давно в цьому живу, що звикла і вже навіть не помічаю, що інші люди звертають увагу на мене».

Підготовка до випусків і робота у студії ТСН потребують багато зусиль та енергії. Тож сили та натхнення Лідія черпає на відпочинку, зокрема під час заняття спортом. Цікаво, що тендітна Лідія захоплюється веслуванням і вже зовсім скоро планує розпочинати сезон.

«Збираюся далі вчитися веслувати і провести літо на Десні. Ще треба навчитися нарешті ходити під вітрилом, освоїти вітрильний спорт у нашому київському яхт-клубі. Але це, звичайно, якщо буде можливість, час і натхнення. Думаю, що я вже в тому віці й тому стані, коли не можу вдаватися до радикальних змін, але можу корегувати щось в роботі, і в особистому житті», - поділилася планами ведуча.

Докладніше про Лідію Таран читайте у журналі «ІМХО».

Новости по теме