Лідія Таран та Олександра Лобода влаштували хворим дітям свято шоколаду

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран та Олександра Лобода влаштували онкохворим діткам свято шоколаду
1plus1.ua

Іменинниця Олександра Лобода відсвяткувала свій день народження з маленькими пацієнтами лікарні Охмадит.

Поделиться:

Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям20 лютого куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран і ведуча «ПроФутболу» на 2+2 Олександра Лобода подарували свято тяжко хворим дітям. Іменинниця Олександра Лобода зібрала маленьких пацієнтів лікарні Охмадит Настю і Ваню, які також народилися у лютому, на святкування спільного дня народження.

Львівська майстерня шоколаду подарувала дітям солодкий майстер-клас – маленькі гості створювали авторські цукерки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран здійснила мрію дівчинки з особливостями розвитку

Я щаслива розділити своє свято з дітками, які проводять тижні, або й місяці у лікарнях. Вони так рідко всміхаються і радіють, а позитивні емоції їм дуже потрібні. А що за день народження без солодощів та веселих розваг? – прокоментувала Олександра Лобода.

Окрім солодких сюрпризів, на гостей свята чекали веселі розваги з аніматорами, танці, ігри і подарунки. Ведуча новин на 1+1 та куратор проекту Лідія Таран презентувала маленьким гостям, їхнім батькам і лікарям диво-цукерку.

Цукерку з білого шоколаду з ніжною карамельною начинкою, прикрашену зеленою конюшиною, створив улітку 2016 року ще один підопічний проекту, Богдан Нестеренко, спільно із шоколатьє Андрієм Бакачуком.

Частка виторгу від продажу таких цукерок переказується  на доброчинність (лікування і здійснення мрій тяжко хворих дітей – підопічних проекту «Здійсни мрію»). Запрошуємо всіх куштувати чарівну цукерку і долучатися до збору коштів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран та дизайнерка Ірина Діль здійснили мрію хворої дівчинки

Іменинники поділилися з Олександрою і Лідією своїми великими мріями. 11-річна Настя ніколи не була в Мінську, де мешкає її бабуся, а 7-річний Ваня понад усе мріє проїхатися в кабіні машиніста потягу Укрзалізниці.

«Мрії для дітей – це теж терапія. Через здійснення мрій та позитивні емоції дітки інакше дивляться на цей світ, усміхаються, вірять, у них з’являється бажання боротися з хворобою та одужувати. На новоствореному сайті проекту постійно зростає кількість втілених і нових мрій маленьких героїв. А отже, нашій команді не можна зупинятися! Пишіть нам і розповідайте про наш сайт у соцмережах», - звертається до всіх куратор проекту Лідія Таран.

Нагадаємо, що нещодавно Кріштіану Роналду здійснив мрію онкохворого хлопчика з України.

Новости по теме