Марічка Падалко зізналася, як їй вдалося потрапити на телебачення

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко розповіла, як вона потрапила на телебачення

Ведуча 1+1 поділилася найяскравішими спогадами професійного шляху.

Поделиться:

Ведуча ТСН Марічка Падалко, яка  провела концерт в рамках проекту ООН про подолання ґендерних стереотипів, у відвертому інтерв'ю розповіла про початок роботи на телебаченні. Зірка зазначила, що у професію потрапила фактично зі студентської лави.

"Перший мій журналістський досвід був в 90-ті роки на BBC Україна в Лондоні. Я була знайома з керівництвом, ще зі студенських років, тому що перемогла у Всеукраїнській олімпіаді серед студентів з англійської мови, здобула приз – подорож до Лондона. І вже коли там опинилася, знову подзвонила їм у 1999-му році і прийшла на практику, вони радо мене запросили. Так фактично я робила свої перші кроки. І так склалося, що я у той час була на BBC зі своїм першим чоловіком, який там працював", – зауважила Марічка в інтерв'ю виданню "ИМХО".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Падалко, Фреймут, Осадча і Кароль святкували Великдень

Крім того, Падалко розсекретила знайомство із Лілією Подкопаєвою та розповіла, чому саме зі знайомства зі спортсменкою розпочався її телевізійний шлях.

"На телебачення я справді потрапила… скажу так, це була довга історія мого знайомства з Лілією Подкопаєвою. Вперше я захотіла її привітати з днем народження і замовила, пам'ятаю навіть, для неї пам'ятну футболку. І поїхала просто навмання в Конча-Заспу на олімпійську базу. Її там, звісно, не застала, але мене запевнили, що подарунок їй обов'язково передадуть. Потім я її зустріла на концерті Тото Кутуньйо і спитала про подарунок. Вона сказала, що так, його отримала. А потім, ще після свого першого весілля, я оселилась у будинку на бульварі Лесі Українки, і якось консьєрж мені сказав: "Ой, ви знаєте, що в нашому будинку живе Лілія Подкопаєва?". І я пам'ятаю, що взяла красивий букет і просто запитала, в якій вона мешкає квартирі, подзвонила в двері, сказала, що для мене велика честь мешкати з нею в одному будинку, подарувала квіти. Вона була дуже рада, бо тоді тільки починала своє доросле життя – життя у квартирі, не на базі, у неї не було великого кола спілкування", - пригадує ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Єгор Соболєв готував дружину Марічку Падалко до напівмарафону

Саме із дружби з Підкопаєвою, за словами зірки, почався шлях Падалко на ТБ, тоді ще у сфері спортивної журналістики.

"Дуже швидко ми потоваришували, вона жила на четвертому поверсі, я – на третьому, ми постійно ходили в гості одна до одної. І якось до неї приїхала знімальна група "УТ-1", робили про неї сюжет, і я там виконувала роль "декорації", роль подружки. Насправді було так, але там у кадрі ми щось робимо, готуємо. І ми розговорилися зі знімальною групою – я тоді всім цим цікавилась. Наприклад, у мене, на відміну від них, був інтернет, і це було великим досягненням. І якось ми почали про це говорити, вони зрозуміли, що я багато чого знаю: різні сайти, як знайти спортивну інформацію... Тоді запросили мене до себе на практику. Власне, з цього почалася моя кар'єра на телебаченні – у програмі "Світ спорту" на каналі "УТ-1"", – запевнила Марічка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Падалко і Анатоліч зустрінуться з обдарованими дітьми

У відповідь на запитання про найяскравіший спогад професійного шляху зірка одразу називає період Майдану та революції.

"Напевно, все-таки найбільше запам'ятався Майдан, тому що там я намагалася працювати не тільки ведучою, а й журналістом, робити прямі включення, плюс це був такий дуже складний період, коли майже не було часу для сну. А ми, ранкові ведучі, і так не досипаємо. Тому там фактично ми працювали на межі своїх можливостей, це було дуже з одного боку, почесно – розповідати про події, які змінювали історію, а з іншого, неймовірно важко. Але, безумовно, це те, що запам'яталося. Ці події дуже сильно змінили сам "ТСН": як стосунки в колективі, так і тематику й наповнення самих новин. Мені здається, що з того часу ми стали набагато більшою мірою соціально відповідальними новинами, ніж просто новинами, які покликані вражати", – каже Марічка Падалко.

У розмові із журналістом Марічка Падалко мама трьох дітей розсекретила, яким є її щастя: просто зібрана разом чимала родина. Струнка Марічка, яка неодноразово підкорювала напівмарафон, вважає саме цей факт найбільшою спортивною перемогою на сьогодні, але на досягнутому зупинятися не збирається.

Новости по теме