На 1+1 відбудеться прем’єра документальної стрічки «ТСН. 20 років»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

До 20 річниці на телеканалі 1+1 покажуть документальний фільм про телевізійну службу новин.

Поделиться:

В суботу, 14 січня, о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра документального фільму «ТСН. 20 років».

На честь 20 річниці ТСН, Управління журналістських проектів, а також автор, ведуча і журналіст Світлана Усенко підготували документальний фільм, який розкриває багаторічну історію ТСН крізь призму основних подій в Україні: шалений політичний тиск, Помаранчеву революцію, вбивство Гонгадзе, правління Януковича, Революцію Гідності, окупацію Криму, війну на Сході країни… 

«Мені і команді, з якою я працювала над фільмом, вдалось не просто показати ТСН, як редакцію новин чи інформаційну спільноту, яка займається новинами.

Мені здається, що нам вдалося зробити фільм про душу ТСН – людей, які тут працюють.

Добре знаючи кожного, слідкуючи за їх професійним ростом, добре знаючи те, наскільки вони віддані своїй справі, було дуже приємно побачити іншу, набагато ширшу, емоційнішу, а іноді відверто приголомшливу сторону кожного з них», – розповідає автор фільму Світлана Усенко.

У документальній стрічці зібрані архівні кадри перших випусків ТСН, цікаві факти з життя служби новин; нерозказані історії та відверті спогади журналістів, ведучих, операторів і всієї команди ТСН про те, що залишається поза кадром, про сором і гордість, страх і сміливість, щоденні виклики, біль і радість. Робота над фільмом тривала понад шість місяців.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року Телевізійна служба новин відзначила свій 20-річний ювілей.

Новости по теме