Новий ведучий ТСН розповів, чи вільне його серце

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Цього понеділка, 10 жовтня, Святослав Гринчук розпочне інформаційний тиждень зі свого першого випуску новин на телеканалі 1+1.

Поделиться:

Сьогодні Святослав завітав до студії «Сніданку з 1+1», аби познайомитись із телеглядачами та розповісти про себе.

Ведучі «Сніданку» Марина Леончук та Анатолій Анатоліч привітали Святослава з приєднанням до великої дружньої команди ТСН, а також розпитали нового ведучого про те, як починалась його кар’єра, чому він вирішив покинути спортивну журналістику, та як планує справлятися з хвилюванням перших ефірів.

Святослав Гринчук народився у Львові. У дитинстві грав на скрипці, фортепіано, а також захоплювався футболом. Згодом це захоплення допомогло Святославу стати успішним спортивним журналістом. Крім цього, Святослав розповів, з ким з ведучих Телевізійної Служби Новин вже встиг познайомитись, як планує готуватися до першого ефіру та чи підтримують його рідні. Та найбільше глядачок «Сніданку» зацікавила відповідь на запитання про те, чи вільне серце красеня Святослава. Детальніше про це та інше дізнавайтесь із відео «Сніданку» за посиланням

Нагадаємо, Святослав Гринчук вестиме ТСН.Ранок з 7:00 до 9:00 щопівгодини, чергуючи ефіри з Марічкою Падалко через тиждень.

Новости по теме