Організатори виставки «Переможці» в Тернополі розказали дітям про непросте життя учасників проекту

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Організатори виставки «Переможці» в Тернополі розказали про непросте життя учасників проекту
1plus1.ua

Діти прийшли на виставку, щоб надихнутися силою духу «переможців» і їхнім патріотизмом.

Поделиться:

Виставку соціального мультимедійного проекту «Переможці», що зараз триває у ТернополіСоломія Вітвіцька презентує виставку Переможці у Тернополі, відвідали вихованці Центру опіки сиріт Української греко-католицької церкви Львівської Архиєпархії з тематичною екскурсією.

У музеї ретро-автомобілей «Ретро-кортеж», де експонуються світлини, діти-сироти зі Львова на чолі з керівником групи, головою місії «Центр опіки сиріт» отцем Романом Прокопцем почули цікаві і повчальні життєві історії героїв проекту.

Своїм прикладом переможці надихають інших. Вони вчать, що незважаючи на тяжкі обставини потрібно нездаватися. Їх історії – це справжній приклад патріотизму, – кажуть відвідувачі виставки.

Екскурсію для маленьких відвідувачів провели координатори виставки на Тернопільщині Наталя Волощук та Тетяна Фарина. Побачити вражаючі світлини проекту в Тернополі можна до 27 вересня.

Нагадаємо, урочисте відкриття виставки у Тернополі відбулося 27-го серпня. На запрошення місцевих підприємців і меценатів Тараса та Ірини Демкури до «файного міста» приїхала одна з найчисельніших делегацій учасників, партнерів проекту та гостей. 

Презентація проекту була сповнена приємними несподіванками. Головна з них – реалізація однієї з благодійних ініціатив проекту. Місцевому бійцю Юрію Вовканину вручили сертифікат на спортивне протезування.

«Переможці» – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Головною благодійною метою проекту є розвиток сучасного протезування в Україні. Саме на ці потреби йдуть кошти, отримані від продажу спеціального випуску журналу.

«Переможці» також розпочали роботу над ще одним напрямом у розвитку протезування в Україні, а саме – спортивним протезуванням. Організатори ставлять собі за мету розв'язання питань безбар'єрності українських міст, створення повноцінних умов життя для людей з інвалідністю.

Приєднатися та допомагати в розвитку сучасного протезування в Україні можна,зробивши свій доброчинний внесок з будь-якої точки світу до благодійного фонду SaveLivesTogether

Новости по теме