Здійсни мрію: Лідія Таран познайомила тяжко хвору дівчинку з Амадором Лопесом

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Проект "Здійсни мрію" втілив у життя заповітне бажання тяжко хворої дитини

Дівчинка, прикута до візка, станцювала з відомими хореографами та постановниками.

Поделиться:

1+1 медіа і ТСН за сприяння Всеукраїнського благодійного фонду Крона продовжують працювати над соціальним проектом Здійсни мрію, куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран.

У рамках проекту Здійсни мрію 17-річна Богдана Підберезна приїхала з Хмельниччини до Києва, щоб станцювати з талановитими хореографами Амадором Лопесом та Олегом Серафином.

Богдана прикута до візка, у неї вроджена вада хребта, а також серйозне захворювання нирок, тому її життя підтримують постійними процедурами гемодіалізу. Дівчина дуже позитивна, вона мріє навчитися танцювати та захоплюється творчістю студії Румберос.

Про цю дівчинку мені розповів на моїй сторінці у Facebook її друг. Ми одразу вийшли на контакт з Амадором і почали планувати сюрприз! – розповідає куратор проекту Лідія Таран.

Амадор Лопес та Олег Серафин, відомі хореографи та постановники, скасували всі репетиції та зйомки заради зустрічі з Богданою. Вони запросили її до своєї танцювальної студії Румберос і організували незабутній день.

Богдана приїхала не з порожніми руками – вона сплела для Амадора і Олега іменні браслети з бісеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль зустрілася з дівчинкою Ізабеллою з Охматдиту

На подію Амадор запросив п’ятиразову чемпіонку світу з танців на візку Ілону Слуговіну. Вся група танцювальної студії закружляла Богдану під запальні ритми. Це був насичений майстер-клас, на якому дівчинка змогла вивчити нові танцювальні па. 

Для того, щоб Богдана повністю увійшла в образ танцівниці, стиліст студії створив їй літній образ – зачіску й макіяж. Потім Богдана з хореографами вирушили до Ботанічного саду, де весело провели час та провели фотосесію на згадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8-річний хлопчик записав реп з Потапом

Давайте об’єднуватись, творити добро, робити одне одного щасливими, щоб навколо було більше усмішок та щастя. Тоді наша Україна не просто вийде вперед, вона стане найкращою країною в світі! – каже Амадор Лопес.

Проект Здійсни мрію покликаний дарувати радість та реалізовувати мрії тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день – це диво. Такі діти повинні бачити і знати цей світ, наповнений добром і усмішками, відчувати радість, нашу любов, тепло і підтримку, а не тільки біль від медичних процедур та сльози близьких.

Проект допоможе відчути себе щасливими тим, хто найбільше цього потребує. Здійсни мрію за планом має перетворитися на всеукраїнский рух, до якого можуть долучитися всі охочі.

Новости по теме