Соломія Вітвіцька разом з героями проекту та Марією Бурмакою представили «Переможці» у Хмельницькому

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька разом з героями проекту та Марією Бурмакою представили «Переможці» у Хмельницькому
1plus1.ua

Благодійна мета проекту «Переможці» – розвиток сучасного протезування.

Поделиться:

8 жовтня у Хмельницькій дитячій художній школі відбулася презентація соціального мультимедійного проетку «ПереможціСоломія Вітвіцька разом з героями АТО презентують проект «Переможці» на МЗС Open Air 2016». Традиційно вставку відкрила її куратор, ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька.

На Хмельниччину також завітали учасники проекту Анатолій Фатєєв, В’ячеслав Буйновський, Олексій Замірко з дружинами та Михайло Ващенко.

Підтримали переможців партнер проекту, засновник та директор туристичної компанії «Феєрія» Ігор Захаренко, волонтерка Анна Гвоздяр, а також організатор виставки «Переможці» у Черкасах, засновник благодійного фонду «Народжені в сорочках» Роман Крутяк.

Мосейчук, Падалко, Мазур, Вітвіцька і Бориско зустрінуть параолімпійців в аеропортуДля гостей заходу заспівала Марія Бурмака. Містяни підтримали виконавицю і разом з Марією співали улюблені пісні. 

Ініціатором та організатором виставки «Переможці» у Хмельницькому виступив засновник фундації «Аграрна наддержава» Андрій Гордійчук. На Хмельниччині фундація також реалізувала одну з соціальних цілей проекту – забезпечила професійне навчання лікаря-протезиста.

Що більше ми бачитимемо цих людей на вулиці, то швидше зможемо змінити громадську думку про них, – переконує Соломія Вітвіцька.

У лютому 2017 року протезист з Хмельницького державного експериментального протезно-ортезного підприємства В'ячеслав Бедриківський вирушить до реабілітаційно-протезного центру в місті Гамільтон, де пройде тижневий курс навчання, організований канадсько-українським Фондом міжнародної підтримки.

Ми не маємо права стояти осторонь від проблем бійців, які, захищаючи нас, отримали поранення. Благодійна мета проекту «Переможці» – розвиток сучасного протезування – має важливе значення. Нам треба зробити все можливе, щоб вони відчували себе рівноправними громадянами нашої держави, – зауважив Андрій Гордійчук.

Соломія Вітвіцька записала ексклюзивне інтерв’ю з Ніком ВуйчичемП’ять українських лікарів у липні цього року вже пройшли таке навчання. Це вдалося завдяки грошам від продажу спеціального номеру VIVA! Переможці. Троє українських спеціалістів, що закінчили курс навчання, отримали ліцензії на виготовлення біонічних протезів рук.

Не бути байдужими закликав українців і герой проекту Анатолій Фатєєв, його підтримали інші переможці.

Життя триває, і ми ще себе покажемо! – запевнив Олексій Замірко.

У Хмельницькому виставка працюватиме до 21 жовтня. Далі «Переможців» зустрінуть Суми.

Новости по теме