ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
День народження ТСН: новинарі проведуть мотиваційні лекції в п’яти українських університетах
1plus1.ua

До свого ювілею ТСН проведе мотиваційні лекції в п’яти українських університетах.

Поделиться:

1 січня 2017 року Телевізійній Службі НовинНовий ведучий ТСН розповів, чи вільне його серце каналу 1+1 виповнюється 20 років. До свого ювілею новинарі готують серію тематичних подій, першою з яких стане всеукраїнський тур університетами у жовтні-листопаді цього року.

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» – це серія мотивуючих виступів у містах України. Серед учасників виступів – ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька та Марічка Падалко, журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Загородній, Наталія Фібріг, Маргарита Ситник та Наталія Нагорна, а також запрошені зірки та друзі ТСН – Володимир Зеленський, Ірина Данилевська, Світлана Тарабарова, Олена Кравець, Саша Кольцова, Олексій Вертинський та інші.

Виступи пройдуть у п’яти університетах у Маріуполі, Херсоні, Івано-Франківську, Житомирі та Сумах. Аудиторія туру – талановита молодь, студенти та жителі міст.

ТСН розкриває своє серце і душу – ще ніколи ми не були настільки близькими до наших телеглядачів, до молодого покоління. Ще ніколи ми не розповідали так багато про людей, які «роблять новини» – кореспондентів та ведучих, – каже директор департаменту новин Сергій Попов.  

Кожен з учасників проекту поділиться історіями своїх злетів і падінь, цікавими фактами з життя, розповість про свій кар’єрний та життєвий шляхНік Вуйчич: З Богом можливо все, аби на власному прикладі продемонструвати, що наполеглива праця та віра в себе здатні змінити життя та світ навколо.

Проект покликаний надихнути молодих українців, повернути віру в те, що у них є майбутнє в Україні, що все можливо. Розповісти, що за будь-якою історією успіху часто стоять невдачі і подолання труднощів, та головне – не здаватися і йти до своєї мрії.

«Ті, що вражають» – унікальний проект для українського телебачення, адже це можливість підтримати жителів невеликих міст та розділити з ними цінності ТСН.

Місія проекту«Ті, що вражають» проста і водночас дуже важлива – надихнути людей, підкріпити їх віру в себе та краще майбутнє нашої країни, – переконує Сергій Попов.  

Тур розпочнеться 19 жовтня та триватиме до кінця листопада. За подробицями можна слідкувати у випусках новин ТСН та у соціальних мережах.

Новости по теме