Вакарчук розповів, чи готовий іти у велику політику

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Чи готовий Святослав Вакарчук іти у велику політику?

Лідер гурту Океан Ельзи розповів, яким чином хоче об’єднати усіх українців і чи збирається стати політиком.

Поделиться:

Зірковий тренер проекту Голос країни 6 Святослав Вакарчук, незважаючи на народну підтримку та агітацію йти в політику, відмовився від перспективи стати депутатом чи навіть президентом. Про це він розповів журналістам ТСН.

Святослав Вакарчук каже, що хоче згуртовувати народ своєю творчістю, а не політичною діяльністю.

От ви самі сказали, що багато людей любить мене, або підтримує те, що я роблю, чи говорю. Повірте мені, як тільки ти стаєш політиком, то одразу люди розділяються на табір симпатиків, чи антипатиків, - пояснив Вакарчук.

Вагітна Кравець дала поради щодо патріотичного відпочинкуСвятослав Вакарчук також розповів, що дуже чекає на відпустку. Відпочивати лідер легендарного українського гурту збирається на морі та в Європі. Частину своєї омріяної відпустки Вакарчук проведе вдома, читаючи книги та раючи на піаніно.

Гурт Океан Ельзи заручився надзвичайною народною підтримкою та любов’ю. На концерт на НСК Олімпійський прийшли майже 100 тисяч глядачів, що стало новим рекордом України.

На 25-ту річницю незалежності України глядачі телеканалу 1+1 матимуть змогу відсвяткувати зі своїм улюбленим гуртом. Канал покаже спеціальний проект Океан Ельзи. Без меж - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках Світового туру 2016-2017.

Новости по теме