Ведуча ТСН Лідія Таран святкує свій день народження

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

У свій день народження зірка 1+1 розповіла, що вважає найбільшою цінністю в житті.

Поделиться:

Володарка двох статуеток «Телетріумф», ведуча ТСН Лідія Таран сьогодні, 19 вересня, святкує свій день народження.

Лідія Таран розпочала свою кар’єру з радіо, проте саме телебачення зробило її справжньою зіркою. На 1+1 вона встигла побувати ведучою програм «Я люблю Україну», «Сніданок з 1+1» та «ТСН».

Крім того, Лідія Таран успішно керує соціальним проектом «Здійсни мрію», мета якого – реалізувати мрії важкохворих дітей в Україні.

За словами ведучої 1+1, у житті вона переживає лише за одне – коли щось трапляється з дітьми.

Тут спрацьовує материнський інстинкт, який не вимкнеш. А рештою не переймаюся, професія змушує не пропускати все це крізь себе, – каже іменинниця Лідія Таран.

Завдяки добрій «феї» Лідії Таран здійснилася не одна мрія дітей, які лікуються в Охматдит.

Так, наприклад, важкохворий хлопчик навчився власноруч робити шоколад, а дівчинка, прикута до візка, станцювала з відомими хореографами та постановниками.

Телевізійну службу новин важко уявити без Лідії Таран. Глядачі не лише уважно слідкують за ситуацією в країні, а й за іміджем ведучої. Зміни стилю чи зачіски елегантної Лідії Таран завжди викликають жваве обговорення в соцмережах.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, якими Таран, Вітвіцька і Падалко були у 25 (архівні фото). Зірка 1+1 Лідія Таран розповіла про початок кар'єри та перші подорожі Європою.

Ведуча ТСН Лідія Таран

Новости по теме