Ведучого ТСН Єгора Гордєєва одягне британський дизайнер

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучого ТСН Єгора Гордєєва одягне британський дизайнер

Гордєєв, зріст якого 196 см, вийде на подіум Ukrainian Fashion Week в образі англійського джентльмена.

Поделиться:

 

Єгор Гордєєв, ведучий ТСН.Ранок, погодився на інтернаціональний експеримент заради участі в Ukrainian Fashion Week. Його "майстром" виступає відома дизайнерка Юлія Поліщук, британка з українським корінням, яка вже не перший рік є резидентом Тижнів моди.

Незважаючи на неможливість особистої зустрічі, винахідливий Єгор все-таки познайомився з Юлією. Щоправда, через скайп. Після тривалого спілкування і теплого знайомства представники української студії Поліщук зняли перші мірки з ведучого. Для дизайнера, яка спеціалізується на жіночому одязі, робота з ведучим-чоловіком - справжній виклик. Адже зріст Єгора – аж 196 см!

Читайте: Хто з зірок 1+1 вийде на подіум Ukrainian Fashion Week

"Оскільки я живу в Лондоні, то натхнення знаходила в образах цього міста. І на мій погляд, у зовнішності Єгора є щось дуже джентльменське. Єгора я бачу успішним, впевненим у собі чоловіком, справжнім сучасним денді. Костюм для ведучого новин однозначно буде суворого крою, але в інтерпретації 21 століття: ми додамо свіжості й легкості до класичної британської манірності. Тканини для костюма я вибирала в майстернях Севіл Роуд - самому центрі лондонської моди, історичному кварталі кравців. Попри те, що моя спеціалізація - жіночий одяг, я наважилася на такий відповідальний крок одразу. Костюм для Єгора не буде в мене дебютним, але в першу п'ятірку робіт для клієнтів-чоловіків увійде точно", - розповіла Юлія.

"Від світу високої моди я далекий. Отже повністю поклався на Юлію. Єдине, що знаю точно - на подіум я вийду в костюмі, адже бачив дизайнерські ескізи. Але Юлія обіцяла, що костюм буде з сюрпризом – вся наша команда заінтригована", - ділиться Єгор.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

Фото: Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Новости по теме