Ведучі 1+1 передали в ОХМАТДИТ обладнання для штучної вентиляції легень

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучі 1+1 передали обладнання для штучної вентиляції легень і моніторингу пацієнтів

Завдяки благодійному марафону в дитячій лікарні з’явиться новий високотехнологічний апарат.

Поделиться:

Телеведучі 1+1 медіа передали у відділення інтенсивної терапії і реанімації дитячої лікарні ОХМАТДИТ обладнання для штучної вентиляції легень і моніторингу пацієнтів.

Щоб допомогти лікарям рятувати життя дітей, які перебувають у важкому стані у відділенні реанімації, зіркові телеведучі 1+1 медіа Олександра Лобода, Марічка Падалко, Марина Леончук, Анатолій Анатоліч, Ігор Циганик, Ахтем Сеїтаблаєв і журналіст Наталка Щука взяли участь у проекті "Друге дихання" в рамках благодійного напівмарафону NovaPoshtaKyivHalfMarathon 2016 і допомогли зібрати кошти на обладнання для штучної вентиляції легень.

Усього доброчинці-марафонці залучили 258 тис. грн гривень. До акції також приєдналися українські футболісти, гравці київського Динамо та збірної України Андрій Ярмоленко і Денис Гармаш.

Чоловіки передали кошти на допомогу дітям у реанімації.

Ми змогли знайти всі необхідні кошти на оновлення обладнання для штучної вентиляції легень у відділення інтенсивної терапії та реанімації дитячої лікарні ОХМАТДИТ. У нас залишилися сума у 100 тис. грн. – її ми передамо на проект Здійсни мрію, куратором якого є Лідія Таран. Ми здійснемо бажання важко хворих дітей, – каже Олександра Лобода, ведуча ПроФутбол на телеканалі 2+2.

Активісти 1+1 планують започаткувати доброчинний аукціон цікавих лотів. Вже є перший лот – футболка з автографами гравців іспанської «Севільї» від Євгена Коноплянки.

Усі кошти від продажу переведуть на допомогу хворим дітям

26 травня телеведучі завітали у відділення, щоб передати відновлений апарат штучної вентиляції легень Newport e360 SN і монітор пацієнта з функцією капнографії до цього апарату.

Відділення реанімації та інтенсивної терапії лікарні ОХМАТДИТ приймає щорічно 700 дітей з різними патологіями і важкими станами. 

За стандартами, у такому відділенні має бути 20 апаратів штучної вентиляції легень, а наразі їх усього 15.

Завдяки благодійному марафону й зірковим марафонцям у відділенні з’явиться ще один робочий високотехнологічний апарат ШВЛ.

Акція є проявом корпоративної соціальної відповідальності 1+1 Медіа і опікується лікарнею ОХМАТДИТ із 2013 року.

Дивіться сюжет ТСН 28 травня о 19:30.