Найпривабливіші актори турецьких серіалів (фото)

Багато хто із секс-символів Туреччини в минулому працював у модельному бізнесі.

Поделиться:

Чимало турецьких акторів колись працювали у модельному бізнесі та перемагали у престижних модельних конкурсах.

БУРАК ОЗЧИВІТ (32 роки)

Бурак Озчивіт 2003 року переміг на конкурсі чоловіків-моделей, завоював друге місце на конкурсі "Найкраща модель Світу". З 2000 року активно знімається в кіно. Глядачі 1+1 полюбили його в ролі Балі Бея. Після успіху серіалу "Величне століття" прийняв естафету в Кенана Калава та зіграв головну роль у новій екранізації Королька разом із Фахрі Евджен. Невдовзі прихильники актора побачать його у новому серіалі "Нескінченне кохання" на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з’явилися перші світлини з неймовірного весілля Бурака Озчивіта

 

КААН УРГАНДЖИОГЛУ (36 років)

Саме цей актор став головним суперникомІз ким Бурак Озчивіт змагається за серце коханої Бурака Озчивіта у серіалі «Нескінченне кохання», який невдовзі покажуть в ефірі «1+1». Красені змагатимуться за серце чарівної Несліхан Агюталь.

На сьогодні Каан є одним із найбільш затребуваних акторів у Туреччині. Кінокар'єру розпочав 2002 року, коли з успіхом пройшов кастинг на роль у серіалі «Караоглан». Відтоді Каан спалахнув бажанням вивчати акторську майстерність. 2008 року вирушив до Нью-Йорка, щоб пройти курси в студії Stella Adler Academy of Acting & Theatre.

У реальному житті місце в серці актора посіла фотограф Зейнеп Оймак. Стосунки пари тривають уже 2 роки. У листопаді 2016 року стало відомо, що закохані планують одружитися. Каан дуже трепетно ставиться до свого особистого життя, тож намагається уберегти його від настирливих папараці.

Фото: e-talenta.eu

КЕНАН КАЛАВ (55 років)

Згадуючи акторів, які полонили серця наших глядачок, не можна оминути Кенана Калава. Успіх йому принесла роль Кямрана в першій телеекранізації роману Нурі Гюнтекіна "Корольок – пташка співоча". На початку 90-х років був затриманий за перевезення наркотиків у Барселоні. Його засудили до десяти років ув'язнення, але 1996 року його помилував король Іспанії Карлос. У 1999 році актор повернувся до Туреччини, де продовжив акторську кар'єру в кіно і на ТБ. На рахунку Калава 25 ролей.

ХАЛІТ ЕРҐЕНЧ (47 років)

Коханий чоловік Хюррем і правитель Османської імперії Халіт Ерґенч тривалий час працював як вокаліст і танцюрист разом із співачкою Айше Пеккан. Халіт –відмінний танцюрист. Турецькі глядачі переконалися в цьому, побачивши його в шоу "Танці для дорослих". Працював у театрі, на ТБ, знявся в багатьох фільмах і серіалах. Прославився завдяки проектам "Наш урок: Ататюрк", "Тисяча і одна ніч" і "Величне століття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як несподівано склалася доля «султана» Халіта Ергенча із «Величного століття»

МЕХМЕТ АКІФ АЛАКУРТ (37 рік)

Головний герой "Сили" Мехмет Акіф Алакурт 1998 року став переможцем конкурсу "Принц Туреччини". У 2001 році переміг на конкурсах "Найкраща модель Туреччини" і "Найкраща модель світу". Працював у різних модельних агентствах Європи. З 2002 року з успіхом знімався в турецьких телесеріалах. Популярності набув після виконання ролі – Борана Ага в серіалі "Сила".

ЧАГАТАЙ УЛУСОЙ (26 років)

Коханий Феріхі Чагатай Улусой родом із Боснії. У 2010 році здобув перемогу в конкурсі Best Model of Turkey. До акторській кар'єрі ставиться серйозно. Після закінчення школи акторської майстерності активно пробує себе в кіно та серіалах.

Секс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в АфриціЕРКАН ПЕТЕККАЙ (45 роки)

Зірка серіалу Уламки щастя ще з юності Еркан Петеккай цікавився акторською майстерністю. Після випуску з драматичного відділення Анатолійської державної консерваторії актор працював у Стамбульському державному театрі. Популярність Еркан Петеккай здобув після зйомок в серіалі "Прекрасні дні" (1998 рік). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал «1+1» покаже новий турецький серіал із Бураком Озчівітом