Уламки щастя: Затяті суперниці відверто розповіли про погрози та особисті стосунки

Аліна Боз і Лейла Танлар зізналися, яка атмосфера панує на знімальному майданчику «Уламки щастя».

Поделиться:

Зірка серіалу «Уламки щастя» розповіла про співпрацю зі співаком Джастіном Бібером8-го серпня на 1+1 стартує найдраматичніша прем’єра телесезону – турецький серіал про любов «Уламки щастя». Стрічка розповідає про життя двох дівчат, яких переплутали в пологовому будинку. Головні ролі зіграли юні турецькі красуні Аліна Боз і Лейла Танлар.

Аліна Боз грає Хазал – дівчину з небагатої сім'ї, яка заздрить багатим людям. Лейла Танлар перевтілилася в Джансі – доброї дівчини з простим характером і чесними намірами.

Глядачі серіалу «Уламки щастя» завжди сприймають дівчат за суперниць. Проте в інтерв’ю акторки зізналися, що дуже подружилися на знімальному майданчику.

Між нами дуже хороші стосунки. Якби не «Уламки щастя», ми б ніколи не зустрілися з Аліною, – каже Лейла Танлар.

Юні зірки турецького серіалу про любов також розповіли, що у житті вони часто потрапляють у незручні ситуації. Справа в тому, що прихильники серіалу «Уламки щастя» співчувають Лейлі та погрожують Аліні.

У соціальних мережах мене часто критикують і сприймають за Хазал, – жаліється актриса Аліна Боз.

За словами юної акторки, ще перед зйомками серіалу «Уламки щастя» турецький актор Еркан Петеккая попередив дівчат, що вони не зовсім розуміють, наскільки зміниться їхнє життя після прем’єри стрічки.

Спершу ми лише сміялися і не вірили йому. Нічого не змінилося. Магія вілл і багатства – це не те, що може збити нас з пантелику, – дружно кажуть дівчата.

Нагадаємо, що нещодавно в мережу потрапило кумедне відео зі зйомок серіалу «Уламки щастя».