"Вечірній Квартал" скасував кінець світу

Новий Вечірній Квартал
"Вечірній Квартал" скасував кінець світу

Вчора в Палаці "Україна" пройшли зйомки новорічного "Вечірнього Кварталу", побачити який глядачі зможуть на каналі "1+1" 31 грудня. Послухати нові жарти артистів "Студії Квартал-95" прийшли українські селеб

Поделиться:

Вчора в Палаці "Україна" пройшли зйомки новорічного "Вечірнього Кварталу", побачити який глядачі зможуть на каналі "1+1" 31 грудня. Послухати нові жарти артистів "Студії Квартал-95" прийшли українські селебріті: Лілія Подкопаєва з чоловіком, Олексій Михайличенко, Владислав Ващук із сином, Максим Неліпа з дружиною та багато інших.

А на сцені в цього вечора сяяли Ані Лорак, Анжеліка Варум та Леонід Агутін, Сергій Лазарев, Аркадій Лайкін (він же Потап) та Валерій Леонтьєв.

"Квартал", як завжди, гуморив весело і без цензури. Звісно, не обійшли стороною Віктора Януковича: "Цього року в своєму новорічному зверненні до народу Віктор Янукович не зробив жодної помилки, але це якби настав 2009-й рік", - глядачі відреагували на жарт сміхом і бурхливими оплесками.

Пожартували і про вибори: "Згідно з опитуваннями, найбільшу явку на виборчі дільниці забезпечують в'язниці, військові частини, університети та інші бюджетні організації", - дуже правдиво зауважили артисти "Кварталу".

Звісно ж, не замовчали і таку актуальну тему, як кінець світу, про який тепер стільки говорять. Володимир Зеленський дуже вдало заявив з цього приводу: "Кінець світу нашій країні не страшний: ні землетрус, ні потоп – страшно, якщо настане кінець сміху". І додав, що ми як зустрінемо кінець світу, так його і проведемо.

Не менш смішними були й побутові жарти:

- Попереду новорічні свята. За соцопитуваннями, 20% наших чоловіків воліють відпочивати у Туреччині, 30% - відпочивати в Єгипті, а 50% - відпочивати без дружини.

- Для самотньої вчительки біології скелет у кабінеті з кожним роком стає все привабливішим.

- Не секрет, що у Новий рік всі трохи вживають алкоголь. Але у цій справі головне що? Головне, знати норму.

- А що значить норму?

- Норма, це коли тобі вже вистачить.

- А як дізнатися, коли тобі вистачить?

- Ну… Вистачить, це коли ти починаєш знімати застілля на телефон! На міський дисковий телефон!

Ну а ще більше жартів глядачі зможуть побачити у телеверсії "Вечірнього Кварталу" 31 грудня на каналі "1+1".

Новости по теме