В український прокат вийшла драма Я з тобою

В український прокат вийшла українська драма Я з тобою

Нова повнометражна стрічка – це гімн любові до однієї дівчини та батьківщини.

Поделиться:

У кінотеатрах України 21 квітня стартує показ першого українського художнього фільму Я з тобою.

Сюжет стрічки розповість про революційні події в Україні та бойові дії в окупованому Донбасі.

Фільм був створений командою Sister's production на замовлення телеканалу 1+1.

У кіно двоє підлітків зі спортивного табору закохані в одну дівчину. Життя розвело їх по різних містах. Проте хлопці готові забути про давній конфлікт, заради порятунку тяжко хворої дівчини.

Актор Дмитро Сова зіграв одного з головних персонажей – Олексія. За сюжетом він жертвує своїми амбіціями та робить героїчні подвиги.

Напередодні прем'єри фільму Дмитро Сова і режисер Олег Туранський прийшли до студії Сніданку з 1+1.

Для мене Олексій – це збірний образ простих, щирих хлопців, готових жертвувати багато чим заради своїх близьких і батьківщини. І сам фільм Я з тобою про такі фундаментальні речі, як простота, любов, дружба, щирість, – каже актор.

За словами Дмитра Сови, одним з найскладніших для нього завдань виявилися зйомки бійцівського турніру. 

Цілий день ми знімали бої. До цього ми дуже довго тренувалися, освоювали фрі-файт для зйомок цих сцен. Так сталося, що в цей день до мене в гості з Прилук приїхав батько. Після того, як він побачив, як відбувалися зйомки, він мене обняв і сказав: "Синку, я тобою пишаюся! Тепер я зрозумів, наскільки важка у вас професія!" Значить це було того варте, щоб почути ці слова, – зізнався Дмитро Сова.

У студії «Сніданку з 1+1» режисер фільму Олег Туранський розповів про ідею фільму:

Мені здається, події останніх років, що відбуваються у країні, будуть нескоро осмислені в повній мірі. І ми не беремося дати оцінку історичним подіям. Ми розповідаємо історію кохання і дружби, яка розвивається на тлі цієї ситуації.