«1+1» презентує гостросюжетний серіал «Життя після життя»

Телеканал «1+1» покаже багатосерійну драму виробництва Star Media.

Поделиться:

Уже в понеділок, 27 лютого, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 16-серійної драми «Життя після життя» виробництва української компанії Star Media.

У центрі сюжету – історія молодого бізнесмена Сергія Воробйова, який помирає від рук свого друга дитинства і партнера по бізнесу Юрія Мазурова. Потрапляючи на небеса, Сергій благає «диспетчера» небесної канцелярії почекати і повернути його на землю. Адже в світі живих залишилася його кохана Світлана, що береже під серцем маленьке життя.

Воробйов більш за все хоче захистити її від підлого Мазурова, який задумав новий злочин. Його прохання виконується, але оскільки тіло Сергія було знищено, його повертають на землю в тілі невдачливого самогубця Хорькова. Щоб врятувати кохану, у нього є лише 40 днів.

У нашому серіалі порушуються питання, з якими багато з нас стикаються щодня: дружба, зрада, заздрість, обман. Але в першу чергу, це історія про кохання, яке повертає до життя, - коментує генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

Режисерами проекту виступили Михайло Вассербаум та Раміль Сабітов. Головні ролі в серіалі виконали Олександр Робак, Павло Трубінер, Анатолій Кот, Олександра Урсуляк, Вадим Андрєєв, Антон Кукушкін, Ольга Волкова, Олеся Пухова та ін.

Дивіться гостросюжетну прем'єру «Життя після життя» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».