Анна Кошмал поділилася секретами стрункої фігури

Зірка серіалів «Свати» і «Хазяйка» розповіла, як їй вдається підтримувати себе в ідеальній формі.

Поділитися:

Анна Кошмал: «Мене ніколи не лякало село»Незабаром на телеканалі 1+1 стартує 12-серійна комедія «Село на мільйон». Це історія про трьох кузенів, яким дідусь Юхим Кібець заповів мільйон євро за умови, що онуки на рік переїдуть зі своїх міст до маленького села на Заході Україні.

У комедійному серіалі роль Каті зіграла молода, однак дуже перспективна акторка Анна Кошмал, яку українські глядачі полюбили за серіали «Свати» і «Хазяйка». Напередодні прем'єри «Село на мільйон» в інтерв'ю журналу Поліна акторка розповіла, як їй вдяється підтримувати себе в ідеальній формі.

Кошмал каже, що їй не вистачає часу на спортзал. Однак коли є можливість, вона із задовленням бігає та плаває. Для зірки серіалу «Хазяйка» важливими також є правильні харчові звички:

Вранці обов'язково випиваю склянку води, не їм на ніч і намагаюся харчуватися переважно здоровою їжею. Відмовляюся від смаженого. Останнім часом перестала їсти м'ясо. Свинина і баранина для мене – табу.

Нещодавно Анна Кошмал також розповіла, як стала акторкою та чому схожа на свою героїню у серіалі «Село на мільйон».

Дивіться вже незабаром, чи вдасться містянам прожити рік у маленькому селі та відвоювати свій мільйон у сільської громади.