Телеканал 1+1 покаже новий серіал «Село на мільйон»

Серіал «Село на мільйон» ілюструє дуже характерну рису українців – вміння посміятися над собою.

Поділитися:

Телеканал 1+1 продовжує нарощувати обсяги власного серіального виробництва. Цього літа команда 1+1 Продакшн знімає новий комедійний серіал «Село на мільйон», прем'єра якого відбудеться вже цієї осені в ефірі 1+1.

«Село на мільйон» – це адаптація хорватського формату «Kud Puklo Da Puklo». За сюжетом троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою – вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Хто з нас не мріяв про неочікуваний спадок від дідуся? Для головної героїні серіалу Катерини життя в селі повне несподіванок – тут і туалет в лісі, і двоюрідні брати постійно сваряться, і місцевий красень-лісничий так і норовить зачепити, – каже Олена Васільєва, головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу 1+1.

За словами Олени Васільєвої, ця весела комедія у стилі «Приборкання норовливого» припала до душі їхній великій інтернаціональній команді проекту, географія якої простягається від Сербії до Ізраїлю та Грузії. Зазначимо, що в комедії «Село на мільйон» герої говорять переважно українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкумедніші пародії на телепроекти 1+1 (відео)

За словами креативного продюсера Ярослава Стеня, у новій комедії глядачі побачать зріз населення нашої країни. Серіал ілюструє дуже характерну рису українців – вміння посміятися над собою.

«Село на мільйон» – ще один україномовний серіал каналу 1+1. Нам приємно, що успіх «Останнього москаля» надихає не тільки нас, а й колег по ринку. Ми сподіваємося, що такого продукту на українському ТБ буде якомога більше, – каже Ярослав Стень.

Головні ролі в комедії «Село на мільйон» виконують Дмитро Сова, Анна Кошмал, Костянтин Войтенко, Євген Капорін, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Тетяна Зіновенко, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Марк Дробот, Володимир Задніпровський. Режисером комедії виступив Бата Недич.

У нашому серіалі дуже актуальний український гумор, зрозумілий і близький пересічному українцю. У кожному з персонажів глядач впізнає свого сусіда, колегу, родича. Це ті люди, яких ми зустрічаємо кожен день, – коментує Бата Недич.

Продюсери серіалу – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.

Проект налічує 12 серій. Прем'єра серіалу «Село на мільйон» відбудеться в ефірі каналу 1+1 восени 2016 року.