Головним лиходієм у серіалі «Шерлок 4» став Доббі з фільмів про Гаррі Поттера

Головного злодія в серіалі «Шерлок 4» зіграв актор Тобі Джонс, відомий як Доббі з «Гаррі Поттера»
youtube.com

За словами творців серіалу, в четвертому сезоні з'явиться найзліший антигерой за всю історію «Шерлока».

Поділитися:

6 акторів із серіалу «Шерлок», яких не впізнати у реальномі життіПісля смерті Моріарті в кінці другого сезону місце основного суперника Холмса зайняв підступний медіамагнат Чарльз Агустус Магнуссен. У нових серіях Шерлок буде розбиратися з наслідками загибелі обох злочинців, а творці серіалу заповнили вакантне місце «втіленням абсолютного зла» Келвертоном Смітом.

Цю роль зіграв англійський актор Тобі Джонс, який здобув популярність в середині 2000-х після фільмів «Розмальована вуаль» і «Туман». Крім того, глядачам «Шерлок 4» буде знайомий його голос – Тобі Джонс озвучив будинкового ельфа Доббі в фільмах про Гаррі Поттера.

За словами творця «Шерлок» Стівена Моффата, Келвертон Сміт – це найбільш злий антигерой, який коли-небудь був у серіалі.

У Моріарті завжди було щось чарівне, Чарльз Агустус Магнуссен заворожував, а цей хлопець – абсолютне зло. Він лякає самого Шерлока, – каже Стівен Моффат.

Інший творець серіалу Марк Гетісс переконує, що Тобі Джонс створив дуже цікавого персонажа – добродушного, веселого чоловіка з жахливими зубами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 висловів Шерлока, за які ми його любимо

Ми навмисне зробили йому погані зуби, як символ гниття всередині нього. Це складний характер з різними нюансами, – каже Марк Гетісс.

Дивіться «Шерлок» мовою оригіналу – 4 сезон – 1 серія – онлайн.

Не пропустіть другу частину серіалу «Шерлок» 8-го січня о 23:00 на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Мартін Фріман розповів про зйомки четвертого сезону серіалу «Шерлок».