Єлизавета Василенко приєдналася до фан-туру Школи

Школа
Єлизавета Василенко приєдналася до фан-туру акторів Школи
Фото: @elizabethvasilenko

Прихильники серіалу побачаться з улюбленою акторкою.

Поділитися:

Попри те, що суперпопулярний український серіал Школа вже закінчився, його актори продовжують зустрічатися зі своїми прихильниками у різних українських містах.

До того ж днями стало відомо, що до фан-туру приєдналася зірка Школи — Ліза Василенко. Зовсім скоро ти зможеш побачитись і познайомитись із нею на зустрічі у своєму місті.

Також із глядачами під час інтерактивної вистави зустрінуться Ірина Кудашова (Ніка), Олег Виговський (Назар), Карина Чернявська (Ася), Саша Петренко (Паша), Марія Кондратенко (Соня), Яніна Андреєва, Олена Курта, Андрій Бойко, Ольга Шевченко та інші актори.

Нагадаємо, вже 23 травня популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі вирушають на нові зустрічі із прихильниками. В рамках останнього туру актори завітають ще до десяти міст по всій Україні – Черкаси, Кременчук, Кривий Ріг, Запоріжжя, Білу Церкву, Умань, Херсон, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Львів, Чернівці, Кам’янець-Подільський та Житомир, де презентують інтерактивну виставу присвячену підготовці героїв до шоу талантів. А суддями для учасників стануть глядачі, які зможуть оцінити кожну команду, самі обрати голосуванням переможця у змаганні 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

Купуй квитки на фан-зустріч за посиланням!

Нагадаємо, 1+1 показує повтори серій твого улюбленого серіалу. Вмикай Школу з понеділка по четвер о 20.45!

Новини по темі