Зірки Школи вирушать у всеукраїнський тур

Школа

У травні відбудуться довгоочікувані зустрічі з улюбленими акторами.

Поділитися:

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролу у серіалі Школа на 1+1 вирушать у всеукраїнський тур, під час якого відбудеться низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Школи розповіли, чого чекають від другого сезону серіалу

Так, глядачі матимуть змогу зустрітися, особисто поспілкуватися, зробити селфі та взяти автограф у виконавиці ролі вчительки економіки Яніни Андреєвої, популярної блогерки Лізи Василенко, улюбленця дівчат Олександра Петренка, півфіналістки Голосу країни-8 Анни Трінчер та юної акторки Карини Чернявської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Яніна Андреєва вперше показала свою доньку

Фан-зустрічі відбудуться: 

9 травня – Луцьк, РЦ Промінь,18.00.

10 травня – Рівне, ДК Текстильщик,18.00.

11 травня – Львів, кінопалац Довженко,18.00. 

12 травня – Івано-Франківськ, концерт-хол Арена-центр,18.00.

13 травня – Тернопіль, драмтеатр,18.00.

14 травня – Хмельницький, театр ім. Старицького,18.00.

15 травня – Вінниця, Дім Офіцерів,18.00.

21 травня – Харків, Палац студентів НЮАУ

22 травня – Дніпро, ДК "Шинник"

23 травня – Запоріжжя, КЗ ім. Глінки

24 травня – Кропивницький, Філармонія

Окрім спілкування із зірками серіалу, на відвідувачів чекають інтерактивні конкурси. Детальніше про місце та час проведення фан-зустрічей можна буде дізнатись на сайті 1plus1.ua.

 

Частину коштів від продажу квитків буде перераховано до благодійного фонду 1+1 Медіа Ти не один на реалізацію ініціатив проекту Наталії Мосейчук Право на освіту.

Нагадаємо, «Школа» – перший україномовний серіал виробництва 1+1 Продакшн, який розповідає про реалії життя школярів та їхні стосунки з викладачами та батьками. Стрічка Школа стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). Нещодавно стрічка була представлена на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Олі Полякової долучилася до народного кастингу Школи

Головні ролі у першому сезоні серіалу Школа виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво – 1+1 Продакшн. Продюсери серіалу – Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Другий сезон серіалу глядачі 1+1 побачать вже восени.

Новини по темі