Євгену Кошовому довелося обирати між коханням та політикою

У студії програми «Сніданок з 1+1» відомий комік розповів про свій складний вибір.

Поділитися:

Незабаром в українських кінотеатрах відбудеться прем’єра повнометражного фільму «Слуга Народу-2». Комедію, виробництвом якої займається студія «Квартал 95», покажуть напередодні Нового року – 24 грудня.

В студію програми «Сніданок з 1+1» завітали актори політичної комедії «Слуга народу-2» Ольга Жуковцова та Євген Кошовий. Зірки розповіли про таємниці залаштунків прем'єри.

Перший знімальний день «Слуги народу-2» проходив на Центральному залізничному вокзалі в Києві. За сюжетом президент відправляється в робочу поїздку містами України, що викликає величезний ажіотаж серед преси.

У Львові відбуватиметься дуже страшна ситуація, коли приїжджає Голова МВФ на зустріч з президентом. А президент в той час знаходиться в Харкові і вирішує питання, які виникли в нього на початку фільму, – розповів Кошовий.

Завдання Міністра закордонних справ, роль якого виконує Євген Кошовий, усіма можливими способами затримати голову МВФ, аби отримати черговий грошовий транш від міжнародної організації.

Любовна лінія Міністра закордонних справ та його помічниці отримає певний розвиток, проте для героїв політичне життя країни займатиме пріоритетніше місце.

Політики повинні бути стриманими та в міру дотепними, тобто вони повинні займатися державою. Вони мають на перше місце ставити державу, а не себе. – поділився своєю позицією Євген Кошовий.

Сьогодні, 19 грудня, стартує допрем'єрний показ «Слуга Народу-2», а 24 грудня фільм вийде на широкі екрани. Нагадаємо, американська студія «Fox» викупила права на екранізацію формату серіалу «Слуга Народу».