Трендові спідниці осінь-зима 2021-2022: з чим поєднувати та як носити в холод (поради модної експертки Олени Голець)

Як носити взимку спідницю так, щоб не змерзнути?

Поділитися:

Спідниця стала найпопулярнішою річчю на показах осінь-зима! Дівчата носять їх і в мінус 20, і в дощ, і в хуртовину! Як практично поєднувати модні тренди, щоб було комфортно та тепло? "Сніданку. Вихідному" розповіла модна експертка Олена Голець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні пальта на осінь 2021: тренди, фасони та принти (розповідає дизайнерка Олена Голець)

Як носити спідницю так, аби не мерзнути взимку? Дизайнерка пояснила:

Знаєте, що має бути коротким? Афоризми, язик та спідниця. Як завжди працює шерстяний гольфик та шерстяні колготки. Вони бувають на 50% з бавовни, 50% шерсть, бувають кашемірові колготки. Останні найтепліші та найдорожчі, але якщо ви купляєте одну пару, носите її цілий сезон. Або можете купити з шерсті ягняти: тонкі шерстяні колготки. Це повністю знімає проблему як вам утеплитися. Ви можете носити будь-які чоботи, туфлі. Просто ви утеплюєтесь зсередини, а далі ви себе комфортно почуваєте з будь-якими предметами гардеробу цілу зиму.

Яке взуття краще вдягати під спідницю? Олена розповіла:

Молодь носить мартінси. Зараз дуже стильне важке взуття. Їх зробили різними: для дівчат, яким 50+, 40+. Ботфорти — чоботи, до яких треба ставитися з обережністю, тому що вони можуть бути елегантно-сексуальними та зухвалими, тому що вони облягають ногу. Треба завжди мати ідеальну фігуру, щоб носити ботфорти. Але якщо зовсім не можете терпіти, я б радила замшеві ботфорти , бажано не чорні та на низьких підборах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які штани будуть в тренді цього сезону 2021-2022 та як правильно добирати нижній одяг за типом фігури? (поради дизайнера)

Основні трендові спідниці від експертки Олени Голець:

1. Спідниця з бахромою: шерстяна, під тип фігури груша. Гарно підкреслить талію та прикриє пишні форми.

2. Спідниця-олівець: можна теж з бахромою, під тип фігури прямокутник, довжина трохи нижче коліна. З теплими колготками та чоботами не відчуватимете холод.

3. Спідниця з бахромою в смужку: на фігуру пісочний годинник.

Бахрома нестандартна, офісну спідницю перетворює в цікаву, а кежуал-спідницю перетворює в затишну, яка дасть нам відчуття тепла на всю зиму.

4. Спідниця-олівець з імітованою застібкою на ґудзиках з яскравим клітчастим візерунком.

В моді яскраві клітчасті візерунки: вони приховають всі недоліки. 

5. Спідниця в стилі Джесіки Паркер, з фатином. 

6. Найпростіша та елегантна спідниця-олівець довжини міді.

Все найлегше після карантину стало в моді, адже люди хочуть покупати щось базове, але бути в тренді та носити це багато років. 

Біла сорочка: з чим її носити та як підлаштувати під свій тип фігури? Дивіться сюжет: